Omleta cu praz

Felul principal
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Prazul curatat ,spalat se taie in felii si se fierbe cateva minute. Ouale se bat bine cu putina sare,piper,cimbru,busuioc si se toarna intr-o tigaie unsa foarte bine cu unt incins.
  • Omleta cand este gata rumenita pe o parte,se ia un platou mai mare decat tigaia care se aseaza deasupra tigaii si se rastoarna omleta pe platou.Apoi, partea nerumenita se rastoarna inapoi in tigaie.
  • Dupa ce este gata se rastoarna pe platou si se orneaza cu feliile de praz .Se toarna deasupra omletei un sos obtinut din smantana,putin unt,ciupercile tocate, patrunjel tocat fin,sare,piper,busuioc,cimbru.Se poate servi si rulata .
  • Sotului meu ii place sa serveasca fara sosul de smantana,asa ca pentru el adaug ciupercile si prazul inainte de a intoarce omleta si astfel va iesi o omletuta aurie si frumos rumenita.

Punctează această reţetă

VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: