Se amesteca sosul de soia ,cu mirinul,zaharul si sarea, piperul,in cazul meu si o jumatate de gogosar taiat cubulete,,apoi se ameteca cu ouale batute ca la omleta.sa nu va fie frica de culoarea maronie pe care o da sosul de soia.
Se unge o tigaie antiaderenta cu putin ulei ,ca la clatite, am pus un polonic din amestec ca la clatite,cand s-a desprins de pe margini,a rulat-o in tigaie,am lasat ruloul la marginea tigaii.
A pus al doilea polonic de amestec,am ridicat putin primul rulou ca sa patrunde si sub el,iar am lasat sa se desprinda de pe margini si am rulat incepand cu primul rulou.
Apoi a pus al treilea polonic si a repetat operatiunea. Se scoate apoi pe o farfurie ,se taie felii si se serveste,noi am macat-o cu salata verde si wasabi ,da'merge cu orice hrean.
Iata acum si varianta romaneasca de omleta rulata,care a facut-o mai demult,cand nu aveam mirin acuma ca v-a spus reteta originala sa va spun ce a pus in omleta folosita ca garnitura la spanac.
Toate amestecate ca la omleta,prajite dupa metroda japoneza si mancate cu piure de spanac,la care in afara de lapte si usturoi,am adaugat marar si mozzarella.