Cine spune ca omleta trebuie sa fie anosta ? Asa ca am facut-o un pic mai altfel, mai vesela. Merge de minune la micul dejun sau la o petrecere pe post de aperitiv, sau cand aveti musafiri ... Este nemaipomenita, aspectuoasa si usor de facut.
Bateti ouale, adaugati cascavalul ras, iaurtul si faina. adaugati sare si piper.
Asezati hartia de copt intr-o tava intinsa, ungeti-o cu putin ulei si varsati compozitia de mai sus. Dati la cuptorul incins in prealabil timp de 3-4 minute.
Ntre timp taiati ardeiul cubulete. Scoateti tava din cuptor si presarati ardeiul deasupra. Daca l-ati fi pus de la inceput se ducea la fund, astfel omleta e deja un pic inchegata.
Dati din nou la cuptor si coaceti inca 10 minute sau pana cand este gata, fara sa se arda.
Scoateti si cu grija rulati omleta cat este inca fierbinte, cu tot cu hartia de copt.
Lasati sa se raceasca putin, apoi derulati, scoateti hartia de copt si rulati din nou.
Comentarii (23):
Eu adaug pehartie si marar dar netaiat iese super
Mergeeeee....!sa mai adaugam putin jambon taiat fidelute si marar - musai - si-un strop de piper....
E minunata!
...Si daca mai punem un pic de ceapa verde?Sau masline?Cred ca voi inverca si eu!
Buna
INTERESANTA RETETA
Cred ca e buna !
Delicioasa abia astept sa prepar pentru nepoti mei
F B!!!!
Vad ca ardeiul se imprastie, deci nici o problema sa-l punem de la inceput. Oricum, dupa ingrediente, trebuie sa fie super aceasta omleta!