Spanac cu smantana
Ingrediente
6
Rețete inrudite
Gratin de cod si smantana
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Spalati foarte bine spanacul si puneti-l la fiert in apa clocotita si sarata. Lasati-l sa fiarba 20 de minute, apoi puneti-l in strecuratoarea din plastic.
- Intr-o cratita, infierbintati ulei sau unt, puneti doi catei de usturoi tocat, dupa 1 minut adaugati spanacul si amestecati cu o lingura de lemn.
- Deasupra puneti smintina, apoi pesmetul putin rumenit cu ulei si sare. Dati vasul la cuptor pentru 10 minute.
- Serviti spanacul cu smintina drept garnitura la carne rasol, chiftelute sau ochiuri. Daca in loc de pesmet puneti telemea sau cascaval ras, serviti preperatul ca felul intii.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!