Spanac cu smantana

Spanac cu smantana
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Gratin de cod si smantana


Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min
  • Spalati foarte bine spanacul si puneti-l la fiert in apa clocotita si sarata. Lasati-l sa fiarba 20 de minute, apoi puneti-l in strecuratoarea din plastic.
  • Intr-o cratita, infierbintati ulei sau unt, puneti doi catei de usturoi tocat, dupa 1 minut adaugati spanacul si amestecati cu o lingura de lemn.
  • Deasupra puneti smintina, apoi pesmetul putin rumenit cu ulei si sare. Dati vasul la cuptor pentru 10 minute.
  • Serviti spanacul cu smintina drept garnitura la carne rasol, chiftelute sau ochiuri. Daca in loc de pesmet puneti telemea sau cascaval ras, serviti preperatul ca felul intii.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+