Ingrediente: 500 g faina 100 - 130 ml bors 200 ml ulei 50 g nuci 100 g dulceata sau magiun 1 lingurita drojdie uscata 1 lingurita zahar esenta de lamaie un...
Ingrediente: 1 pahar lapte batut/sana/iaurt 1 ou 2 linguri unt topit sau ulei esenta de vanilie 1 pahar faina 2 linguri zahar 1 praf de sare 1/2 lingurita...
Ingrediente: 100 ml ulei, 100 ml apa, 500 g faina, 200 g nuca macinata, 1 albus, 2 oua + 1 galbenus, 200 g zahar pudra, 195 g dulceata de capsuni, sare.
Ingrediente: 250 g untura 250 ml + 200 ml smantana drojdie 20 grame un ou 150 g zahar un varf cutit sare faina cat cuprinde 300 ml frisca lichida zahar pudra
Ingrediente: 200 g zahar, 100 g malai 100 g faina, 100 g unt, 100 g ciocolata neagra, 100 g nuci, 6 oua, 50 ml lapte, 10 g praf de copt, 1 praf de sare, 10 g...
Ingrediente: 250g. flori de papadie(alese ,petala cu petala), 1 1/2 l. apa, 750g. zahar pentru fiecare litru de apa, sucul de la o lamaie, 2 portocale;
Ingrediente: 1 kg prune 1 kg zahar 150 ml apa zeama de lamaie 1 zahat vanilat 1 kg prune 1kg zahar 200 ml apa 2 linguri zeama de lamaie 1 zahar vanilat apa de var
Ingrediente: 1 kg de mere ionathan o lingura de fructe din dulceata 100 g de unt sau margarina 4 oua, un pachetel cu zahar vanilat o lingura rasa cu faina 250...
Ingrediente: 1 borcan de dulceata de visine, 100 gr miere, 125 gr margarina, 50 gr zahar pudra, 100 gr nuci, 1 lingura cu cacao, 1 vf praf nucsoara, sare.
Ingrediente: 250 g faina 150 g unt 100 g zahar pudra 3 galbenusuri coaja de lamaie 1 varf de cutit sare fina 50g nuci macinate 3 linguri rom dulceata de cirese...
mal
Zilele trecute am facut dulceata de portocale. Urmand principiul de care nu ma dezmint "NIMIC NU SE ARUNCA, TOTUL SE TRANSFORMA", am transformat portocalele care dadeau semne ca vor sa se strice intr-o dulceata nemaipomenit de buna.
Din start