Dulceata de piersici

Dulceata de piersici
Desert
6 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Ceai rece cu piersici


Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Se aleg piersici bine coapte, dar mai tari. Se spala, se inlatura samburele si se taie in felii subtiri. Se amesteca bine cu zaharul si se lasa peste noapte la frigider.
  • A doua zi se scurge siropul pe care si l-au lasat piersicile si se pune la fiert. Cand s-a ingrosat de ajuns ,se adauga si feliile de piersici si se continua fierberea la foc mic, aprox 45-50 minute.
  • Spre sfarsitul fierberii, se adauga zeama de lamaie-care va impiedica dulceata sa se zahariseasca. Dulceata se pune fierbinte in borcanele spalate si sterilizate.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

28/07/2011

Pentru moment interesant si foarte estetic, maine am sa pregatesc dulceata intocmai cum este aici si voi posta din rezultatul. Mioara-Viena.

(0) (0) abuz



+