Ceai rece cu piersici
Mai putin dulce decat bauturile carbogazoase traditionale, ceaiul de piersici cu gheata va ajuta sa va racoriti in orice moment al zile.
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Tarta rustica cu piersici
-
Tartine cu rucola, piersici prăjite si burrata
-
Salată dulce-sărată cu piersici prăjite, rucola și burrata (aromele dulci ale verii)
-
Tartă răsturnată cu piersici, unt topit și caramelizat
Preparare
Se fierbe apa. Se toarna intr-o carafa si se adauga cele 2 pliculete de ceai. Se lasa la infuzat 5 minute.
Se decojesc si se taie piersicile in bucati mari.
Scoateti pliculete de ceai si adaugati bucatile de piersici si zaharul. Dati la rece 4 ore.
Gata! Savurati!
Observații
Piersicile: trebuie sa fie bine coapte pentru a da o aroma puternica ceaiului