Dulceata din flori de papadie

Este o adevarata invazie galbena de papadie .Nu lasati sa se iroseasca, preparati aceasta dulceata .Este super!!!
Ingrediente
1
Preparare
Preparare20 min
Gătire1 oră
- 1.Se spala portocalele si se taie in bucatele fara a fi decojite.
- Se spala florile de papadie si se pun intr-un prosop de bucatarie si se usuca prin presare.
- Se pune apa(1 litru si jumatate) cu florile de papadie si cu portocalele la fiert pentru o ora.Se strecoara.Se cantareste sucul ramas dupa fierbere ,se adauga sucul de lamaie si zaharul corespunzator cantitatii de suc.Se amesteca bine si dupa ce zaharul s-a dizolvat, se pune sa se raceasca.
- Rece, dulceata se pune in borcane.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 225Kcal
- Carbo: 63.6g
- Grăsimi: 2.7g
- Grăsimi sat.: 0.4g
- Proteine: 6.8g
- Fibre: 28.2g
- Zahăr: 34.8g
- ProPoints: 9
- SmartPoints: 10
Informații nutriționale pentru 1 porție (2020g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Ioana
Din pacate mie nu mi a iesit nici o dulceata.... nu s a legat deloc,, a rămas foarte lichida și am pus o în sticle, o folosesc ca sirop. Poate pt ca am folosit zahăr brun.....gustul este însă foarte bun, am mai adăugat o esența de vanilie în plus.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna si foarte sanatoasa
am gătit această rețetă
anonymous
Este foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
EXCELENT !!!!!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte Buna si sanatoasa!
am gătit această rețetă
anonymous
Pare a fi foarte delicios, o sa incerc si eu, mai ales ca e si sanatos.....
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent!!!
anonymous
Astazi am cules papadie.Abia astept sa fac dulceata.MULTUMESC
anonymous
Ce ai vrea sa inteleg
Punctează această reţetă