Ingrediente: Pentru blat: 200 g migdale macinate 300 g biscuiti simpli 300 g zahar 6 oua 3 linguri cacao 4 linguri faina 1 lingurita praf de copt Pentru crema:...
Ingrediente: 6 oua 6 ls apa fierbinte 200 g zahar 1 pac. zahar vaniliat 100 g faina 100 g amidon 25 g cacao 1 lc praf copt 200 g martipan 450 ml lapte 1 pac....
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: pentru blat: 8 albusuri 200 g de faina 50 g de cacao 250 g de zahar 1 baton de vanilie zeama de lamaie pentru crema: 150 ml rom 3 oua 4 linguri cu...
Ingrediente: Pentru o forma rotunda cu gaura la mijloc(20 cm) 150 g prune fara samburi 60 g unt 120 g zahar 2 oua 100 g faina 1 lingurita vanilie 4 lingurite...
Ingrediente: 210 g (1 1/2 cups) de faina 200 g (1 cup) zahar superfin 1 lingurita de praf de copt 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu 35 g (1/3 cup) cacao 170...
Ingrediente: Blat: 5 oua, 5 lg zahar, 30 ml ulei, 2 lg cacao, 5 lg faina, 1 praf de copt. Crema 1: 300 gr branza de vaci, 3-4 lg zahar, 150 ml frisca. Crema 2:...
Ingrediente: 100-120 g unt 60 g zahar 5 linguri de pudra de cacao 1 lingurita extract de vanilie 200 g biscuiti 100 g nuca de cocos 60-80 g nuca prajita si...
Ingrediente: Blat: 3oua intregi 3 albuse 150 g zhar 1 praf de copt 100 g cacao neagra, eu am folosit-o pe cea de la - Zaan 200 g faina de patiserie, 000 -...