Ingrediente: afumatura(de care vreti si cata vreti) 1-2 cepe 3-4 cartofi 1-2 morcovi 1 pastarnac 200 ml suc de rosii sau 1-2 linguri patrunjel si leustean...
Ingrediente: aripioare de pui cca 8-9 aripi - 2 -3 cepe - 3 morcovi -verdeata - 1-2 ardei grasi de preferinta rosii dar avut - delikat - 200 ml smantana...
Ingrediente: -cap de miel,gat,restul oaselor ce cad de la transarea mielului 3 morcovi mari rasi 1 pastranac ras 1 radacina de patrunjel rasa 1 radacina de...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 1 piept de pui 2 cepe 1 morcov 1 batz de telina 1 ardei mare 1 cutie de iaurt de 250 gr 1/2 zeama de la o lamaie 1 lingura otet de mere piper...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g de frunze de leurda 250 ml de lapte batut sau iaurt 1 ou 1 cub Knorr de legume marar 1 lingura de ulei 1 lingura rasa de faina 100 g...
Ingrediente: 1 lingura de unt 4 cepe verzi taiate marunt 250 g de mazare inghetata (sau din conserva) 800 g de apa 2 cuburi Knorr de pui sare/piper 1 lingura...
Ingrediente: 1 – 2 piepti de pui 2-3 morcovi 3 cepe potrivite o telina mai mica 300 ml. suc de rosii 2 linguri de ulei + 25 g. unt 1 lamaie 2 cuburi knorr –...
Ingrediente: 3 frisca neandulcita 3 cani suc de portocale 2 linguri de miere de albine 1 lingura de zeama de lamaie 1/4 lingurita scortisoara 1/4 lingurita de...