Ingrediente: 1 morcov 1 ceapa 6 cartofi medii 2 scarite de porc sau garf afumate 200 g smantana 1 ou 200 g rosii pasate 1 litru de bors si o legatura de leustean
Ingrediente: Pentru o oala de 5-7 litri de ciorba : 2 cepe 2 morcovi O jumatate de telina (de marime medie) 2 cartofi 1 dovlecel 1 ardei gras (daca aveti de...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g carne vita, 2 cepe, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 3 rosii sau suc de rosii sau pasta de tomate sau rosii in bulion, 1ardei, tije de...
Ingrediente: 1 kg carne cu oase 2 sfecle rosii mici o telina mica 1 morcov, - jumatate de varza mica 2 cartofi, 2 cepe, 100 g mazare 1 fir de praz mediu 1 l...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 4 fire mari de praz 1 morcov destul de mare 1/2 telina potrivita 1/2 ardei gras mare 2 cartofi potriviti suc de rosii dupa dorinta fiecaruia bors...
Ingrediente: 3-4 morcovi un patrunjel radacina o bucata de telina 1-2 ardei grasi 3-4 cartofi 1 ceapa mare 1-2 rosii Zarzavat de ciorbe suc de rosie bors...
Ingrediente: 400 g oase porc 600 g carne de porc 400 g rosii decojite 3 - 4 cartofi 1 pastarnac o bucata de telina 1 ceapa 1 ardei 1 litru bors sare patrunjel,...
Ingrediente: 400 g. carnea tocata fin un os de porc 2 linguri de orez 2-3 morcovi 1 ceapa 2 rosii 2 cartofi mici 1 telina mic 500 ml. Bors 1 cub supa de legume...