Bors de legume

BORS DE LEGUME
Desert
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

nairdas, 24/09/2018

Iarasi tu, Sabina ???
Corect, se scrie "ridichiile" si "rosiile !!!
Esti oltenca ???
Mai mult, "...presaram din belsug leustean proaspat...".
Respectiv, cum ??? "1 legatura de leustean", intreaga, tocata fin/mare/... ???
Iarasi esti "VARZA" !!!

(1) (0) abuz
John_, 22/09/2018

Bors de legume la categoria desert? Ce-as vrea sa capeti un bors d'asta ca desert la un eveniment! Cat despre reteta, ce sa zic: o spalatura de legume luate de-a valma

(1) (0) abuz
sorin_s2015
sorin_s2015, 12/09/2017

"ridichii" cred ca se foloseste doar un i !

(1) (1) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 21/04/2016

Dupa ingredientele din lista va fi o ciorba foarte aspra si foarte acra. Cui ii place n-are decat sa o faca asa, mie-mi place sa fie mai doamoala asa ca eu pun doua cepe mari, un morcov mai mare, scot telina, pastarnacul, conopida si nu stiu ce cauta ridichile in ciorba(stiam ca se pun la salate ca astea se mananca crude),asa ca le scot si pe astea si am sa pun in loc varza dulce, fasole verde si mazare, doi cartofi si am sa pun numai doua rosii coapte, pentru ca si rosiile sunt acre, iar bors am sa pun numai o cana ca sa nu mi se strepezeasca dintii, o lingura de sare, leusteanul de rigoare si gata acum pot sa mananc cu placere ciorba asta.

(2) (2) abuz
21/04/2016

Este cuprinzatoare,frumos colorata,gustoasa si hranitoare!
este o placere sa o faci,gusturile se intrepatrund si o fac delicioasa.

(0) (2) abuz



+