Petitchef

BORS DE LEGUME

Desert
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Legumele se curata si se taie in bucatele cat mai mici. Se pun la foc intr-un vas cu apa toate legumele mai putin coditele de frunze de telina, ridichii, conopida, rosii si dovlecelul .
  • Cand legumele sunt aproape fierte se adauga uleiul de masline si legumele puse deoparte, apoi se condimenteaza cu sare si piper.
  • Urmeaza sa adaugam borsul dat in clocot si continuam fierberea pentru inca 10 minute. Luam vasul de pe foc si presaram din belsug leustean proaspat.
    La acest bors putem sa adaugam cativa taitei de casa sau fidea fara ou.


Întrebări:




Comentarii:

nairdas, 24/09/2018

Iarasi tu, Sabina ???
Corect, se scrie "ridichiile" si "rosiile !!!
Esti oltenca ???
Mai mult, "...presaram din belsug leustean proaspat...".
Respectiv, cum ??? "1 legatura de leustean", intreaga, tocata fin/mare/... ???
Iarasi esti "VARZA" !!!

(1) (0) Abuz
John_, 22/09/2018

Bors de legume la categoria desert? Ce-as vrea sa capeti un bors d'asta ca desert la un eveniment! Cat despre reteta, ce sa zic: o spalatura de legume luate de-a valma

(1) (0) Abuz
sorin_s2015
sorin_s2015, 12/09/2017

"ridichii" cred ca se foloseste doar un i !

(1) (1) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 21/04/2016

Dupa ingredientele din lista va fi o ciorba foarte aspra si foarte acra. Cui ii place n-are decat sa o faca asa, mie-mi place sa fie mai doamoala asa ca eu pun doua cepe mari, un morcov mai mare, scot telina, pastarnacul, conopida si nu stiu ce cauta ridichile in ciorba(stiam ca se pun la salate ca astea se mananca crude),asa ca le scot si pe astea si am sa pun in loc varza dulce, fasole verde si mazare, doi cartofi si am sa pun numai doua rosii coapte, pentru ca si rosiile sunt acre, iar bors am sa pun numai o cana ca sa nu mi se strepezeasca dintii, o lingura de sare, leusteanul de rigoare si gata acum pot sa mananc cu placere ciorba asta.

(2) (2) Abuz
21/04/2016

Este cuprinzatoare,frumos colorata,gustoasa si hranitoare!
este o placere sa o faci,gusturile se intrepatrund si o fac delicioasa.

(0) (2) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gradina de paste (humus si legume mici)
Gradina de paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează