Bors cu afumatura si cartofi
Ingrediente
2
Preparare
Preparare25 min
Gătire20 min
- Punem 2 litri de apa la fiert in alta oala decat cea a ciorbitei
- Calim morcovul ras si ceapa un pic in ulei, apoi adaugam bucatile de carne afumata si turnam apa clocotita peste. O lasam sa fiarba cam 1 ora
- Curatam cartofii si ii taiem cuburi, ii adaugam la ciorba si o mai lasam sa fiarba o jumatate de ora
- Adaugam rosiile pasate, mai lasam sa fiarba 10 minute. Adaugam si borsul, mai lasam sa fiarba 5 minute
- Amestecam smantana cu oul, adaugam cateva polonice de ciorba fierbinte peste, apoi o turnam in oala, lasam sa dea un clocot si adaugam leusteanul tocat marunt
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

Roxanica
Foarte gustos!!! Am facut si eu!
am gătit această rețetă
anonymous
Super tare
anonymous
Super tare
anonymous
F buna
anonymous
Excelent
anonymous
Exelent
anonymous
Imi ploua in gura
V
voicutoma
Cea mai buna..., dupa ciorba de burta

Nicolae
Fara cuvinte...
Punctează această reţetă