Bors cu afumatura si cartofi

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare25 min
Gătire20 min
  • Punem 2 litri de apa la fiert in alta oala decat cea a ciorbitei
  • Calim morcovul ras si ceapa un pic in ulei, apoi adaugam bucatile de carne afumata si turnam apa clocotita peste. O lasam sa fiarba cam 1 ora
  • Curatam cartofii si ii taiem cuburi, ii adaugam la ciorba si o mai lasam sa fiarba o jumatate de ora
  • Adaugam rosiile pasate, mai lasam sa fiarba 10 minute. Adaugam si borsul, mai lasam sa fiarba 5 minute
  • Amestecam smantana cu oul, adaugam cateva polonice de ciorba fierbinte peste, apoi o turnam in oala, lasam sa dea un clocot si adaugam leusteanul tocat marunt

Punctează această reţetă

IIepurele.grabit

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Roxanica

Roxanica

Foarte gustos!!! Am facut si eu!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super tare

abuz

anonymous

Super tare

abuz

anonymous

F buna

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Exelent

abuz

anonymous

Imi ploua in gura

abuz

voicutoma

Cea mai buna..., dupa ciorba de burta

abuz
Nicolae

Nicolae

Fara cuvinte...

abuz