Ingrediente: Blatul de ecler: 5 oua 300 ml apa 400 gr faina 75 ml ulei, sare Crema pentru de ecler: 4 oua , 700 ml lapte 7 lg faina, z. vanilat, 100 gr unt 3 lg...
Ingrediente: Crema 3 oua mari 250 g zahar tos 15 ml rom 150 ml coniac (sau sampanie) 400 g frisca 30 g gelatina granule (din pliculete) 50 ml apa (sau suc de...
Ingrediente: BLAT din: 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina 1 lg apa 1 lg ulei 1 plic zahar vanilat UMPLUTURA: 1 blat din: 4 oua 4 lg faina 4 lg faina 1 lg apa 1 lg ulei...
Ingrediente: 250 g piscoturi Savoiardi 100 ml rom 300 g dulceata portocale 750 ml frisca 3 banane mari 100 g miez de nuca jumatati 400 g ciocolata 55% cacao 3...
Ingrediente: Blat : 4 oua 125 g zahar 100 g faina 25 g cacao 2 lingurite praf de copt Crema de ciocolata: 200 g ciocolata cu lapte 200 ml frisca lichida Sosul...
Ingrediente: Aluat Éclair 200 ml lapte 300 ml lichior cu aroma de ciocolata si rom un praf de sare 2 plicuri zahar vanilat 120 g unt 300 g faina , cernuta 8-9...
Cake pops - prajiturelele frumos decorate in culori vii, modelate sub forma de bilute si puse pe bat. Prepararea prajiturii in sine nu este dificila dar modelarea si decorarea solicita poate mai mult timp decat ati avea nevoie pentru un tort.
Ingrediente: Pentru blatul de rulada: 6 galbenusuri de ou 4 albusuri 2 lg faina 2 lg amidon 2 lg nuci pisate 6 lg zahar 2 plicuri zahat vanilat 1 praf de sare...
Ingrediente: Foi: 9 oua 9 lg zahar 9 lg faina esenta de vanilie Crema: 4 oua 400 g zahar 4 lg apa 1 pac margarina rama 100 gr cacao 2 esente rom Glazura: 200 g...
Ingrediente: Pentru crema: 200 g zahar pentru caramel 1 lingura apa 6 oua 800 ml lapte 200 g zahar 4 plicuri de vanilie 1/2 fiola vanilie un praf de sare 5 mere...
Ingrediente: 20 piscoturi 20 g de gelatina 1 cana cu zahar 500 g frisca 250 g frisca pentru ornat 3 oua 1 compot de ananas 1 cana lapte 250 g stafide muiate in...
Ingrediente: Necesar: 1 / 2 kg biscuiti sau piscoturi. Crema pentru tortul de biscuiti sau piscoturi: 200 g unt, 2 oua, 140 g zahar, 30 g cacao, 20 g nescafe....
Ingrediente: Reteta blatului: 8 albusuri, 200 g zahar tos, 15 m rom sau zeama de lamîie, 150 g nuci macinate, 50 g cacao, 1/2 pachetel cu zahar vanilat. Pentru...
Ingrediente: Blatul: 8 albusuri 250 g zahar tos 20 ml zeama de lamîie sau rom 200 g curmale sau smochine 100 g migdale sau mici, alune 200 g nuci macinate...
Ingrediente: 3 oua mari 60 g faina 75 g zahar lingura rom sau zeama de lamîie 250 g fructe de diferite culori 200 ml apa 3 foi de gelatina rosie sau 8 g...
Ingrediente: Blatul: 6 oua mari, 100 g nuci macinate, 50 g cacao, 15 ml rom, 140 g zahar tos. Crema: - 3 oua, 50 ml apa, 50 g cacao, 30 g nescafe, 300 g unt,...
Ingrediente: Reteta Blatului pentru tort de portocale: 8 albusuri, 250 g nuci mnacinate, 250 g zahar tos, coaja de la o portocala, 20 ml zeama de lamîie sau...
Ingrediente: 5 oua 100 g faina 100 g zahar 15 ml rom Sodoul : 6 oua 1 l lapte 120-150 g zahar un pachetel cu zahar vanilat Siropul : 200 ml apa 150 ml rom 100...