Se pune gelatina la muiat cu sucul din compotul de ananas, intr-o craticioara mica, astfel incat sucul sa acopere stratul de gelatina. Se lasa 10 de minute. Apoi se pune pe foc mic mic cam 2 sau 3 minute pentru a se dizolva total particulele de gelatina, fara a se fierbe -procesul de fierbere distruge proprietatile gelatinei.
Se pun ouale, zaharul si 1 cana de lapte sa fiarba la bain marin pina aproape de consistenta unei budinci (10 min). Apoi se raceste.
Frisca (500g ) se bate cu mixerul spuma tare, apoi se combina cu amestecul de pe baine marin racit si cu stafidele stoarse de apa.
Se captuseste cu o folie de plastic o forma de tort, se pun la baza piscoturile astfel incat sa se formeze un blat , se insiropeaza piscoturile cu restul de suc de ananas din compot. Se aseaza bucatile de ananas peste blat.
Se toarna amestecul de frisca in forma de tort si se da la rece.
Se scoate dupa 2 sau 3 ore din frigider si se orneaza cu restul de frisca si kiwi.
Comentarii:
Este super bun sper sa imi iasa si mie aceasta reteta
Bun bun!!!!!!!!!!! yami yami
Excelenta
Merita incercat!
Ff tare!l-am facut si eu si este forte bun!
E soooper bun mia iesit fooarte gustos