Petitchef

Tort Diplomat clasic

Desert
7 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

7

Preparare

  • Se pune gelatina la muiat cu sucul din compotul de ananas, intr-o craticioara mica, astfel incat sucul sa acopere stratul de gelatina. Se lasa 10 de minute. Apoi se pune pe foc mic mic cam 2 sau 3 minute pentru a se dizolva total particulele de gelatina, fara a se fierbe -procesul de fierbere distruge proprietatile gelatinei.
  • Se pun ouale, zaharul si 1 cana de lapte sa fiarba la bain marin pina aproape de consistenta unei budinci (10 min). Apoi se raceste.
  • Frisca (500g ) se bate cu mixerul spuma tare, apoi se combina cu amestecul de pe baine marin racit si cu stafidele stoarse de apa.
  • Se captuseste cu o folie de plastic o forma de tort, se pun la baza piscoturile astfel incat sa se formeze un blat , se insiropeaza piscoturile cu restul de suc de ananas din compot. Se aseaza bucatile de ananas peste blat.
  • Se toarna amestecul de frisca in forma de tort si se da la rece.
  • Se scoate dupa 2 sau 3 ore din frigider si se orneaza cu restul de frisca si kiwi.

Rețete inrudite

YouTube

Tort iepuras


Întrebări:




Comentarii:

25/02/2015

Este super bun sper sa imi iasa si mie aceasta reteta

(0) (0) Abuz
lilly76, 08/08/2012

Bun bun!!!!!!!!!!! yami yami

(0) (0) Abuz
19/05/2012

Excelenta

(0) (0) Abuz
08/04/2012

Merita incercat!

(0) (0) Abuz
19/02/2012

Ff tare!l-am facut si eu si este forte bun!

(0) (0) Abuz
22/12/2011

E soooper bun mia iesit fooarte gustos

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort portughez de biscuiți
Tort portughez de biscuiți
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează