Se incalzeste cuptorul la 220?C.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de copt.Intr-o cratita, pe foc potrivit, se dau in clocot laptele, vinul, sarea, zaharul si untul.Se ia cratita de pe foc si se adauga toata faina o data.
Se amesteca repede pana cand aluatul formeaza un bulgare mare si se desprinde de pe fundul vasului.Se lasa aluatul sa se raceasca.Se adauga ouale, cate unul pe rand, amestecand bine dupa fiecare adaugare.Pe tava pregatita se formeaza din aluat niste bilute.
Se dau la cuptor 10 minute, se reduce temperatura cuptorului la 200?C, se lasa inca 10 minute, apoi se reduce temperatura la 180?C si se mai lasa inca 10 minute.Se lasa eclerele sa se raceasca, apoi se umplu cu pudding.Pe o farfurie de servire se aseaza, in cerc, un rand de eclere umplute.
Se stropesc deasupra cu zahar caramelizat, iar peste aceastea, se aseaza repede inca un rand de eclere.Se repeta straturile pana s-au terminat eclerele (prajitura va trebui sa aiba, in final, forma de con).Se decoreaza prajitura cu zahar caramelizat si bomboane de ciocolata.