Se ard intr-o cratita patru linguri de zahar care se sting cu putina apa fierbinte. Se lasa deoparte pana se dizolva tot zaharul. Separat se inmoaie faina cu o ceasca de lapte rece, amestecand bine, pana se desface toata faina. Se mai toarna lapte rece, completand pana la un litru.
Se amesteca cu siropul de zahar ars, adaugand si patru linguri de zahar si o lingura de rom. Se tine pe foc pana incepe crema sa se ingroase. Se da la o parte si se adauga biscuitii sfaramati in bucatele mici.
Se amesteca usor cu o lingura si se dau la rece pana ce se patrund bine cu crema. A doua zi se asaza un strat de compozitie pe o farfurie rotunda sau dreptunghiulara, deasupra se intinde crema de ciocolata si 2-3 linguri de rote grutze, apoi se aseaza un alt strat de biscuiti.
Deasupra se punne iar 2-3 linguri rote grutze si glazura de ciocolata de la Dr. Oetker preparta dupa instructiunile de pe plic. Se da din nou la cere cateva ore.
Comentarii:
Cacat. autorul si reteta.
Naspa
Super buna
!