Tort de biscuiti
Ingrediente
8
Preparare
Preparare5 min
Gătire15 min
- Biscuitii se rup bucati micute si se aseaza intr-un vas.
Se caramelizeaza fructoza si se toarna peste biscuiti; se topeste la bain marie crema de ciocolata, careia i se adauga 200 ml din laptele degresat, se pregateste, separat, o crema din 2 lingurite de cacao cu 2 lingurite de fructoza si restul din laptele degresat ( inca 200 ml ) si, cand devine ca o smantana mai groasa, se adauga peste biscuiti ; se adauga si crema de ciocolata "desfacuta" la bain marie, se amesteca totul si se aseaza pe platou.
Se orneaza cu frisca, si se da la rece cateva ore.
In varianta originala se pun biscuiti populari, si in loc de fructoza, zahar.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Am facut este super
anonymous
Arata super
anonymous
Este foarte gustos
anonymous
Fioarte frumos
anonymous
Bleeaaaah !!!!!
anonymous
Cel mai urat si dezagreabil tort pe care l-am vazut vreodata pana acum....la puscarie cu tine
anonymous
E foarte buna
anonymous
Nu prea imi place altceva
anonymous
Minunat
anonymous
Exdelent
Punctează această reţetă