Biscuitii se rup bucati micute si se aseaza intr-un vas. Se caramelizeaza fructoza si se toarna peste biscuiti; se topeste la bain marie crema de ciocolata, careia i se adauga 200 ml din laptele degresat, se pregateste, separat, o crema din 2 lingurite de cacao cu 2 lingurite de fructoza si restul din laptele degresat ( inca 200 ml ) si, cand devine ca o smantana mai groasa, se adauga peste biscuiti ; se adauga si crema de ciocolata "desfacuta" la bain marie, se amesteca totul si se aseaza pe platou. Se orneaza cu frisca, si se da la rece cateva ore. In varianta originala se pun biscuiti populari, si in loc de fructoza, zahar.
Comentarii (11):
Am facut este super
Arata super
Este foarte gustos
Fioarte frumos
Bleeaaaah !!!!!
Cel mai urat si dezagreabil tort pe care l-am vazut vreodata pana acum....la puscarie cu tine
E foarte buna
Nu prea imi place altceva
Minunat
Exdelent