Tort de biscuiti

Desert
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare5 min
Gătire15 min
  • Biscuitii se rup bucati micute si se aseaza intr-un vas.
    Se caramelizeaza fructoza si se toarna peste biscuiti; se topeste la bain marie crema de ciocolata, careia i se adauga 200 ml din laptele degresat, se pregateste, separat, o crema din 2 lingurite de cacao cu 2 lingurite de fructoza si restul din laptele degresat ( inca 200 ml ) si, cand devine ca o smantana mai groasa, se adauga peste biscuiti ; se adauga si crema de ciocolata "desfacuta" la bain marie, se amesteca totul si se aseaza pe platou.
    Se orneaza cu frisca, si se da la rece cateva ore.
    In varianta originala se pun biscuiti populari, si in loc de fructoza, zahar.

Punctează această reţetă

anaadiAnaadi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Am facut este super

abuz

anonymous

Arata super

abuz

anonymous

Este foarte gustos

abuz

anonymous

Fioarte frumos

abuz

anonymous

Bleeaaaah !!!!!

abuz

anonymous

Cel mai urat si dezagreabil tort pe care l-am vazut vreodata pana acum....la puscarie cu tine

abuz

anonymous

E foarte buna

abuz

anonymous

Nu prea imi place altceva

abuz

anonymous

Minunat

abuz

anonymous

Exdelent

abuz
  • pagina 1 / 2