Ingrediente: Blat: 9 oua 9 lg zahar 7 lg faina 2 lg cacao o esenta rom Stratul 1: 300 g zahar 5 mere 5 pere 1/2 gelatina esenta rom Crema : 400 ml frisca 3 lg...
Ingrediente: Blat: 8 oua 8 lg zahar 4 lg apa 6 lg faina 2 lg cacao 4 lg nuca macinata esenta de rom Crema 1: 2 galbenusuri 100gr zahar 125 gr baranza mascarpone...
Ingrediente: Blat: 4 ouă, 200 g unt, 100 g zahăr, un praf de sare, 350 g făină, 10 g praf de copt, 1-2 lingurițe esență vanilie. Crema: 700 ml frișcă, 10 g...
Destinate insiroparii produselor de cofetarie, inainte de a ajunge pe piata, esentele alimentare sunt testate in cele mai diverse aplicatii de cofetarie si patiserie. Esentele nu se clasifica in tipare strica, se diferentiaza prin calitate si profil aromatic,...
Ingrediente: 150 g faina 150 g zahar 150 g unt 3 oua 3 linguri cacao 1 lingurita praf de copt pentru crema de lapte: 200 ml lapte 50 g zahar 20 g faina o...
Ingrediente: Pentru partea de jos : 100 g unt 200 g ciocolată neagră amăruie 1 linguriță cafea instant 4 ouă 1 linguriță esență vanilie 1 praf de sare 100 g...
Ingrediente: 100 g ciocolata amaruie 200 g unt 150 g zahar 6 oua 200 g faina 15 g praf de copt 3 linguri cacao 100 g nuca macinata esenta de vanilie Pentru...
Ingrediente: 2 albusuri 2 linguri de zahar 1/2 lingura de faina 40 g alune macinate (se pot inlocui cu nuci). Pentru crema 1: 6 galbenusuri 6 linguri de zahar...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: blat 10 oua 10 g zahar 10 g faina razatura de lamaie crema 1 l frisca 500 g mascarpone 7 galbenusuri 2 plic gelatina(20g) 300 g zahar esenta de...
Ingrediente: Blatul: 9 oua 9 linguri zahar 9 linguri faina esenta de vanilie Sirop: o jumate de l apa 300 g zahar- Crema: 1 l lapte 4 oua 400 g zahar 75 g...
Ingrediente: 6 oua 6 linguri de zahar brun 2 linguri de faina 2 linguri de amidon 2 linguri de cacao 1/2 pliculet de praf de copt(7gr) Crema: 7 linguri zahar...
Ingrediente: Blat de mere: 150 g zahar/fructoza 400 ml apa 100 ml ulei 50-100 g nuci macinate 4 mere rase 1 plic praf de copt faina cat cuprinde 1 l lapte de...
Ingrediente: Pentru blat: 100 g ciocolata, 5 oua, 5 linguri de zahar, 2 linguri cacao, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare, 8 linguri de faina, 200 ml lapte....
Ingrediente: Blat: 400g biscuit petit beure 300g unt 1 fiola esenta rom Crema: 500 g fructe de padure congelate 500 g frisca Hulla 450 iaurt gras 300 g zahar 30...
Ingrediente: pentru blat: 7 linguri de faina 1 plic praf de copt 1 praf de sare 150 g unt nesarat la temperatura camerei 5 linguri zahar pudra 250 ml lapte 2...
Ingrediente: Pentru blat : 8 oua 8 linguri de zahar 7 linguri de faina 2 linguri de cacao esenta de vanilie Pentru crema de sarlota : 600 g iaurt cu bucati de...
Ingrediente: Pentru blat 3 oua 5 linguri zahar 6 linguri faina 1 lingurita unt 1 praf de copt 1 lingura cacao Pentru mousse de ciocolata 180 g ciocolata 500 ml...
Ingrediente: 200 g biscuiti obisnuiti 100 g unt 1/2 cana miez de nuca- 5 galbenusuri 500 ml lapte 100 g zahar 150 g ciocolata amaruie esenta de vanilie
Ingrediente: Pentru blat: 150g de faina 1 plic praf de copt 1 lingurita de bicarbonat 1 praf de sare jumatate de pachet de unt sau margarina pentru prajituri,...