Ingrediente: 500 grcarne de porc 1-2 cepe 3-4 catei de usturoi 1 ardei 1 lg bulion 2 cani de apa sau supa ulei piper boabe,foi de dafin,sare,cimbru,boia dulce...
Ingrediente: rinichi ficat inima pulpa de porc sare,vegeta,piper,cimbru, boia dulce si iute 4-5 linguri suc de rosii 4-5 catei de usturoi o ceapa o jumatate...
Ingrediente: Avem nevoie de (pentru 2-3 portii) : 500 gr pulpa de porc 200 gr carnati 3 linguri de bulion (3-4 3 fire de usturoi verde (puteti folosi si usturoi...
Ingrediente: 500 g pulpa de porc 300 g carnati afumati (din pacate eu nu i-am avut) 200 g slanina (idem) 3 linguri untura (sau ulei) 1 pahar vin alb sec 4-5...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 1 kg carne de porc; 50 ml ulei; 2 foi de dafin; 10 ? 15 boabe de piper; 2 cani cu apa; 1 pahar cu vin rosu; 3 linguri pasta de rosii; 1 capatana...
Ingrediente: 2 cepe mai mari 2 morcovi 2-3 carnati semiafumati 1 tavita de ficatei de pui 500 g carne de porc o capatana usturoi o conserva de rosii in bulion...
Ingrediente: 500 g pulpa de porc 300 g carnati afumati 200 g slanina 3 linguri untura 1 pahar vin alb sec 4-5 catei usturoi 3 linguri pasta de tomate...
Ingrediente: 300 g pulpa de porc 200 g carnati cabanos 100 g ficatei de pui 200 ciuperci feliate 2 cepe 2 rosii 150 ml suc de rosii 2 catei de usturoi ulei...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: rinichi ficat inima pulpa de porc sare,vegeta,piper,cimbru, boia dulce si iute 4-5 linguri suc de rosii 4-5 catei de usturoi o ceapa o jumatate...