Tochitura

Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Carnea de porc se taie cubulete si se prajeste in ulei. Se scoate carnea si se caleste ceapa impreuna cu ardeiul gras si ciupercile.
  • Adaugam feliutele de kaiser afumat, carnea prajita mai devreme si ficatul de porc taiat cubulete. Cand legume si carnea s-au calit, se toarna peste tochitura 250 ml apa si lasam sa fiarba.
  • Cand toate legumele si carnurile sunt fierte se adauga sosul de rosii/bulionul precum si carnatii de oaie taiati bucatele. Se lasa sa fiarba tochitura pana cand sosul scade. La final se condimenteaza cu sare, piper, ardei iute si usturoi tocat fin.Servim cu mamaliguta, oua prajite si telemea presarata deasupra.

Punctează această reţetă

SSabina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
virgil_m2015

virgil_m2015

My favorite meal (with polenta)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O reteta excelenta ! Legumele ne mai scot din traditional si apoi mai atenueaza din gustul de porc !

abuz

MARCEL

Este tochitură oltenească?

abuz

nairdas

Sabina, zici/scrii : "... Cand legume si carnea s-au calit ... ".
Care "carne" se mai caleste ???
" ... carnea prajita mai devreme ... " ???
Inainte de a posta, reciteste-ti aberatiile !!!

abuz

anonymous

Eu la tochitura nu pun legume . De fapt ea e un fel de pomana porcului si nu am mancat niciodata nici la restaurant cu legume

abuz

Rodica

Delicios.

abuz

anonymous

Delicios preparatul

abuz

anonymous

Comentariul tău:foarte buna

abuz

anonymous

Minunata!

abuz

anonymous

Cam bogat continutul

abuz
  • pagina 1 / 2