Carnea de porc se taie cubulete si se prajeste in ulei. Se scoate carnea si se caleste ceapa impreuna cu ardeiul gras si ciupercile.
Adaugam feliutele de kaiser afumat, carnea prajita mai devreme si ficatul de porc taiat cubulete. Cand legume si carnea s-au calit, se toarna peste tochitura 250 ml apa si lasam sa fiarba.
Cand toate legumele si carnurile sunt fierte se adauga sosul de rosii/bulionul precum si carnatii de oaie taiati bucatele. Se lasa sa fiarba tochitura pana cand sosul scade. La final se condimenteaza cu sare, piper, ardei iute si usturoi tocat fin.Servim cu mamaliguta, oua prajite si telemea presarata deasupra.
Sabina, zici/scrii : "... Cand legume si carnea s-au calit ... ". Care "carne" se mai caleste ??? " ... carnea prajita mai devreme ... " ??? Inainte de a posta, reciteste-ti aberatiile !!!
Comentarii (11):
My favorite meal (with polenta)
O reteta excelenta ! Legumele ne mai scot din traditional si apoi mai atenueaza din gustul de porc !
Este tochitură oltenească?
Sabina, zici/scrii : "... Cand legume si carnea s-au calit ... ".
Care "carne" se mai caleste ???
" ... carnea prajita mai devreme ... " ???
Inainte de a posta, reciteste-ti aberatiile !!!
Eu la tochitura nu pun legume . De fapt ea e un fel de pomana porcului si nu am mancat niciodata nici la restaurant cu legume
Delicios.
Delicios preparatul
Comentariul tău:foarte buna
Minunata!
Cam bogat continutul