Tochitura a la silva

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pieptul de pui se taie cuburi si se pune la prajit.Vasul in care se prajeste pieptul se acopera cu un capac.Cand
    a scazut apa din carne si aceasta capata o culoare alburie se pune afumatura.
  • Ardeiul se taie in bucati nu prea mici si se adauga atunci cind carnea si afumatura au capatat o culoare aurie. Dupa ce ardeiul incepe sa se prajeasca( ne dam seama dupa mirosul imbietor) se pun cele doua rosii taiate cubulete si se potriveste de sare.
  • Se mai lasa pe foc 5'.Tochitura se serveste alaturi de mamaliguta peste care se rade branza .Peste branza se pune un uo ochi si alaturi tochitura.
DDanielciobanu68@gmail.com

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O fi buna dar nu se chiama tochitura

abuz

anonymous

Imi lasa gura apa

abuz