Ingrediente: 600 ml apa 100 g faina de malai 1 lingurita de sare 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie 1 lingurita miere 2 linguri zeama de lamaie 200 g...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 300 g pulpa de porc 200 g carnati cabanos 100 g ficatei de pui 200 ciuperci feliate 2 cepe 2 rosii 150 ml suc de rosii 2 catei de usturoi ulei...
Ingrediente: 1 varza creata mai mare 700 g - 1 kg carne tocata de porc cu grasime cateva bucatele de grasime 1 ceapa mare 1/2 cana orez nefiert 1 ou 1...
Nu, nu ne inselam, mamaliga are radacini bine infipte in istoria neamului nostru. Nu este imprumutata de la vreo tara vecina, si nici adaptata dupa vreo reteta din Brazilia sau Argentina.