Petitchef

Tochitura dobrogeana

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se taie carne cubulete.
  • Se pune uleiul in tigaie si se incinge. Cand este fierbinte se adauga carnea cubulete. Se lasa pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua cani de apa, foile de dafin si piperul boabe.
  • Se fierbe totul la foc mic timp de 30 minute. Apoi se adauga vinul, pasta de tomate, usturoiul curatat si taiat feliute subtiri.
  • Se potriveste de sare, piper, boia si cimbru. Se mai lasa pe foc inca 5-10 minute.


Poze

Tochitura dobrogeana
Tochitura dobrogeana - poza 2

Întrebări:




Comentarii (59):

Alex, 12/05/2020

As recomanda sa se lase carnea la macerat mai intai. Se pune toata carnea intr-o punga de plastic cu zipper , adaugati 2 lingurite de suc de lamaie proaspat , 2 lingurite de boia dulce , 1 lingurita de cimbru , 1-2 cani de vin rosu merlot , 1 lingura de otet balsamic de calitate , 1/2 lingurita de piper cayenne (optional) , niste usturoi zdrobit , 1 lingurita bicarbonat de sodiu , 2 linguri ulei de masline , sare si piper dupa gust. Lasati totul 24 de ore la frigider apoi urmati reteta , scoateti doar carnea , prajiti-o , iar la final adaugati compozitia cu vin si lasati totul pe foc 15 minute :) . Sper sa fie de ajutor

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/01/2014

Bunnnnnn

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/10/2013

Bun bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
28/09/2013

Waw ce gust............

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/09/2013

Buna rau

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/06/2013

O bunatate si cu niste muraturi de casa langa tochitura mananci de nu te mai ridici de la masa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/08/2017

Reteta este de apreciat, si dau laude autorului, dar in mentalitatea mea " tochitura " este un fel de a smentele, fireste mamaliga este obligatorie :)pune, " pomana porcului " unde se puneau bucati de carne, ficat, inima, carnati de la porcul precedent, si toate condimentele, mamaliga este obligatorie.

(0) (0) Abuz
25/11/2016

Se servește cu mămăliguță, 1-2oua ochiuri,si brânză telemea rasă, care e mai gurmand poate adăuga și un cârnaț afumat

(0) (0) Abuz
14/08/2015

F bun si sanatos !

(0) (0) Abuz
30/03/2014

FOARTE BUNA.

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 6

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftele cu miez de mozzarella
Chiftele cu miez de mozzarella
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute ikea cu sos
Chiftelute ikea cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează