Cantitatile ajung cam pentru 5-6 portii pulpa de porc si costita(fara os) taiate cubulete se pune la prajit in putin ulei.
Dupa ce s-a aurit un pic se adauga cam o cana de apa si se lasa sa se inabuse bine pana ce carnea este aproape fiarta.Adaugam ficatul si el taiat cubulete si se mai fierbe inca 15 min...din cand in cand adaugand cate putina apa sa nu se arda.
Dupa ce ficatul s-a patruns punem si carnaciorii taiati feliute si potrivim de sare si piper.La final adaugam rosiile in bulion (nu inainte de a le zdrobi bine cu furculita) si usturoiul pisat .Lasam la foc mic inca vre-o 10 min.
Se serveste pe farfurie alaturi de mamaliguta fierbinte si branza de burduf se mai poate pune si un ou ochi.
Este amuzant sa citim comentarii ale unor nestiutori care sunt si tafnosi pe cat sunt de naivi...sau poate chiar de aceea?!?!....Petit chef ...Felicitari....faceti o treaba minunata...tineti-o tot asa!
Comentarii:
Foarte buna si cu un bardac de vin sa spalam gitul
Papa bun!!!
Este amuzant sa citim comentarii ale unor nestiutori care sunt si tafnosi pe cat sunt de naivi...sau poate chiar de aceea?!?!....Petit chef ...Felicitari....faceti o treaba minunata...tineti-o tot asa!
Reteta e buna, dar sigur nu e pentru (doar) patru persoane. Poate pentru opt.
O "mancare" criminala... pentru criminali!
Super
Bun bun!
Merta 5 stele
Super gustoase!