Tochitura

Felul principal
Foarte ușor
44 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire24 min
  • Cantitatile ajung cam pentru 5-6 portii pulpa de porc si costita(fara os) taiate cubulete se pune la prajit in putin ulei.
  • Dupa ce s-a aurit un pic se adauga cam o cana de apa si se lasa sa se inabuse bine pana ce carnea este aproape fiarta.Adaugam ficatul si el taiat cubulete si se mai fierbe inca 15 min...din cand in cand adaugand cate putina apa sa nu se arda.
  • Dupa ce ficatul s-a patruns punem si carnaciorii taiati feliute si potrivim de sare si piper.La final adaugam rosiile in bulion (nu inainte de a le zdrobi bine cu furculita) si usturoiul pisat .Lasam la foc mic inca vre-o 10 min.
  • Se serveste pe farfurie alaturi de mamaliguta fierbinte si branza de burduf se mai poate pune si un ou ochi.

Punctează această reţetă

LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna si cu un bardac de vin sa spalam gitul

am gătit această rețetă
abuz

florinel

Papa bun!!!

am gătit această rețetă
abuz

Socrate

Este amuzant sa citim comentarii ale unor nestiutori care sunt si tafnosi pe cat sunt de naivi...sau poate chiar de aceea?!?!....Petit chef ...Felicitari....faceti o treaba minunata...tineti-o tot asa!

abuz

anonymous

Reteta e buna, dar sigur nu e pentru (doar) patru persoane. Poate pentru opt.

abuz

anonymous

O "mancare" criminala... pentru criminali!

abuz

anonymous

Super

abuz
doina2407

doina2407

Bun bun!

abuz
mariaoara

mariaoara

Merta 5 stele

abuz
Dana Tudor

Dana Tudor

Super gustoase!

abuz