Tochitura din organe de porc

Tochitura din organe de porc
Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Organe si pulpa de porc folosim cate vrem si de care avem preferinta. Dupa ce am spalat si am lasat sa se scurga bine organele si carnea de porc, le vom toca in cuburi mici.
  • Intr-o tigaie cu cateva linguri ulei punem ceapa tocata marunt apoi carnea si organele. Saram si piperam dupa gust. Lasam la prajit amestecand din cand in cand.
  • Cand s-au inmuiat putin, punem o jumatate de cana cu supa, sau apa calda, usturoiul pisat, punem capacul si lasam la fiert.
  • Spre sfarsit adaugam vinul,sucul de rosii, boia dulce si iute, cimbru.

Punctează această reţetă

PPica Flori

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelenta tochiura, am pregatit-o , f buna! multumesc!

abuz

anonymous

Ii place f mult sotului meu

abuz