Petitchef

Tochitura din organe de porc

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Organe si pulpa de porc folosim cate vrem si de care avem preferinta. Dupa ce am spalat si am lasat sa se scurga bine organele si carnea de porc, le vom toca in cuburi mici.
  • Intr-o tigaie cu cateva linguri ulei punem ceapa tocata marunt apoi carnea si organele. Saram si piperam dupa gust. Lasam la prajit amestecand din cand in cand.
  • Cand s-au inmuiat putin, punem o jumatate de cana cu supa, sau apa calda, usturoiul pisat, punem capacul si lasam la fiert.
  • Spre sfarsit adaugam vinul,sucul de rosii, boia dulce si iute, cimbru.

Rețete inrudite

YouTube
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Linte cu pulpa de porc


      Întrebări:




      Comentarii:

      03/05/2014

      Excelenta tochiura, am pregatit-o , f buna! multumesc!

      (0) (0) Abuz
      01/07/2013

      Ii place f mult sotului meu

      (0) (0) Abuz

      Punctează această reţetă:
      Generează alt cod de securitate  = 

      Rețete inrudite

      Rețetă Linte cu pulpa de porc
      Linte cu pulpa de porc
      4 porții
      2 h 15 m
      Foarte ușor
      4 / 5
      Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
      Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
      4 porții
      1 h 38 m
      Foarte ușor
      4.9 / 5
      Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
      Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
      2 porții
      1 h 20 m
      Foarte ușor
      5 / 5
      Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
      Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
      2 porții
      17 min
      Foarte ușor
      4.9 / 5
      Rețetă Chiftele moi și gustoase
      Chiftele moi și gustoase
      5 porții
      35 min
      Foarte ușor
      4.7 / 5

      Articole conexe

      Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

      Ultimele articole

      Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

      Rețete

      Planificator de meniu
      Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

      De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

      Meniul zilei

      Primirea meniului zilnic
      Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
      Întrebarea zilei
      Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
      Votează