Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi
Ingrediente
6
Rețete inrudite
Paine cu usturoi si patrunjel
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Inimile si rinichii se curata bine de pielite si se taie bucati mici. Rinichii se lasa 10-15 minute in apa cu otet, pentru a disparea mirosul specific.
- Se mai dau intr-o apa calduta, apoi se pun la fiert, alaturi de bucatile de inimi, in cratita cu apa si sare.
- Cand apa scade, se adauga in cratita un paharel cu ulei si se lasa sa se rumeneasca bucatelele de carne.
- 3 -4 rosii se toaca marunt si se adauga peste carnea rumenita impreuna cu felii de usturoi, boabe de piper si doua foi de dafin.
- Potrivim de sare si lasam sa mai fiarba 10-15 minute, adaugand la nevoie cate putina apa fiarta.
- Servim fierbinte, cu patrunjel tocat marunt, alaturi de o mamaliguta moale.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: