Petitchef

Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Inimile si rinichii se curata bine de pielite si se taie bucati mici. Rinichii se lasa 10-15 minute in apa cu otet, pentru a disparea mirosul specific.
  • Se mai dau intr-o apa calduta, apoi se pun la fiert, alaturi de bucatile de inimi, in cratita cu apa si sare.
  • Cand apa scade, se adauga in cratita un paharel cu ulei si se lasa sa se rumeneasca bucatelele de carne.
  • 3 -4 rosii se toaca marunt si se adauga peste carnea rumenita impreuna cu felii de usturoi, boabe de piper si doua foi de dafin.
  • Potrivim de sare si lasam sa mai fiarba 10-15 minute, adaugand la nevoie cate putina apa fiarta.
  • Servim fierbinte, cu patrunjel tocat marunt, alaturi de o mamaliguta moale.


Întrebări:




Comentarii:

13/12/2013

Suna bine

(0) (0) Abuz
20/07/2013

Delicioasa

(0) (0) Abuz
23/03/2013

Gustos... noi am mancat cu paine si salata de leurda.

(0) (0) Abuz
27/02/2013

C'est bon!

(0) (0) Abuz
07/11/2012

J ADORE!

(0) (0) Abuz
25/10/2011

Simplu si gustos

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Panini cu ton, sos de rosii si capere
Panini cu ton, sos de rosii si capere
1 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
3 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează