Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi

Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Paine cu usturoi si patrunjel


Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Inimile si rinichii se curata bine de pielite si se taie bucati mici. Rinichii se lasa 10-15 minute in apa cu otet, pentru a disparea mirosul specific.
  • Se mai dau intr-o apa calduta, apoi se pun la fiert, alaturi de bucatile de inimi, in cratita cu apa si sare.
  • Cand apa scade, se adauga in cratita un paharel cu ulei si se lasa sa se rumeneasca bucatelele de carne.
  • 3 -4 rosii se toaca marunt si se adauga peste carnea rumenita impreuna cu felii de usturoi, boabe de piper si doua foi de dafin.
  • Potrivim de sare si lasam sa mai fiarba 10-15 minute, adaugand la nevoie cate putina apa fiarta.
  • Servim fierbinte, cu patrunjel tocat marunt, alaturi de o mamaliguta moale.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

13/12/2013

Suna bine

(0) (0) abuz
20/07/2013

Delicioasa

(0) (0) abuz
23/03/2013

Gustos... noi am mancat cu paine si salata de leurda.

(0) (0) abuz
27/02/2013

C'est bon!

(0) (0) abuz
07/11/2012

J ADORE!

(0) (0) abuz
25/10/2011

Simplu si gustos

(0) (0) abuz



+