Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi

Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi
Felul principal
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Inimile si rinichii se curata bine de pielite si se taie bucati mici. Rinichii se lasa 10-15 minute in apa cu otet, pentru a disparea mirosul specific.
  • Se mai dau intr-o apa calduta, apoi se pun la fiert, alaturi de bucatile de inimi, in cratita cu apa si sare.
  • Cand apa scade, se adauga in cratita un paharel cu ulei si se lasa sa se rumeneasca bucatelele de carne.
  • 3 -4 rosii se toaca marunt si se adauga peste carnea rumenita impreuna cu felii de usturoi, boabe de piper si doua foi de dafin.
  • Potrivim de sare si lasam sa mai fiarba 10-15 minute, adaugand la nevoie cate putina apa fiarta.
  • Servim fierbinte, cu patrunjel tocat marunt, alaturi de o mamaliguta moale.

Punctează această reţetă

CCatta

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Suna bine

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

Gustos... noi am mancat cu paine si salata de leurda.

abuz

anonymous

C'est bon!

abuz

anonymous

J ADORE!

abuz

anonymous

Simplu si gustos

abuz