Se pun la fiert morcovii, ardeii si telina taiate marunt, cu sare si apa cat sa le acopere, si se lasa la fiert astfel incat la blender sa se amestece foarte bine.
Cand au fiert se pune apoi vinul si se mai lasa 10 minute.Cand s-a racit, totul se da prin blender. Puteti adauga patrunjelul si mararul in sos. Se caleste apoi carnea in bucatele cu o lingura de ulei. Se pun apoi ciupercile taiate in bucatele mari.
Se taie intre timp ceapa, se pune peste ciuperci si se lasa pana se inmoaie.
Tochitura se serveste cu ou ochi si sos de vin deasupra, iar la garnitura mamaliga.
Cine ti-a spus draga mea ca fiertura aia de morcov cu telina si vin este un sos? E o mizerie! Daca aifi dat o simpla cautare pe Google pentru "sos de vin" ai fi gasit multe retete si ai fi vazut ca toate se fac la tigaie cu unt si putina faina nicidecum fiertura!
Comentarii:
Cine ti-a spus draga mea ca fiertura aia de morcov cu telina si vin este un sos? E o mizerie! Daca aifi dat o simpla cautare pe Google pentru "sos de vin" ai fi gasit multe retete si ai fi vazut ca toate se fac la tigaie cu unt si putina faina nicidecum fiertura!
"Bucatele mari" sau "bucatoaie mici"? Aceaste e intrebarea!