Tochitura cu sos de vin

Tochitura cu sos de vin
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se pun la fiert morcovii, ardeii si telina taiate marunt, cu sare si apa cat sa le acopere, si se lasa la fiert astfel incat la blender sa se amestece foarte bine.
  • Cand au fiert se pune apoi vinul si se mai lasa 10 minute.Cand s-a racit, totul se da prin blender. Puteti adauga patrunjelul si mararul in sos. Se caleste apoi carnea in bucatele cu o lingura de ulei. Se pun apoi ciupercile taiate in bucatele mari.
  • Se taie intre timp ceapa, se pune peste ciuperci si se lasa pana se inmoaie.
  • Tochitura se serveste cu ou ochi si sos de vin deasupra, iar la garnitura mamaliga.

Punctează această reţetă

LLizu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

constanta_s2014

constanta_s2014

Cine ti-a spus draga mea ca fiertura aia de morcov cu telina si vin este un sos? E o mizerie! Daca aifi dat o simpla cautare pe Google pentru "sos de vin" ai fi gasit multe retete si ai fi vazut ca toate se fac la tigaie cu unt si putina faina nicidecum fiertura!

abuz

anonymous

"Bucatele mari" sau "bucatoaie mici"? Aceaste e intrebarea!

abuz