Ingrediente: 1 kg de somon file sare, piper alb 150 ml vin rose sau alb 2 catei de usturoi 1 lingurita de verdeata uscata(cimbru, busuioc, patrunjel) felii de...
Ingrediente: 4 fileuri de peste, folosit ton alb 400 ml apa,sau cine are fond de peste zeama de la 1/2 lamaie 1 Lg(lingura ) unt 1 Lg faina 150 g branza...
Ingrediente: 500 g. ciuperci Champignon 1 ceapa 1 legatura de patrunjel 2 linguri de unt zeama de la 1/2 de lamaie 1 lingura boia dulce de ardei sare, piper...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 800 g piept de pui, crestat putin 1 lamaie taiata felii 200 ml vin alb sare, piper dupa gust legume dupa preferinta , trase in unt Pentru...
Ingrediente: 500 g ceatal proaspat Pentru sos: zeama de la o jumatate de lamaie(pentru ca a fost cantitate mica de peste), 2 linguri smantana, 3 lingurite de...
Daca si dvs. sunteti un impatimit consumator de maioneza, inseamna ca stiti care este secretul unei retete reusite. Pentru ceilalti, dezvaluim pas cu pas instructiunile unei maioneze perfecte.
Ingrediente: o stiuca de circa 1,5 kg 1 ou1 ceapa mare, tocata marunt 1 ceapa verde, tocata marunt 4-5 frunze de busuioc, tocate 1 morcov ras 2 linguri de ulei...
Ingrediente: picioare de porc (preferabil mai slab) 2 morcovi 1 pastarnac 1 ceapa cativa catei de usturoi boia de ardei dulce sau iute dupa preferinta sare,...
Ingrediente: pentru fiecare portie considerati cate 5-6 bucatele de muschi, felii de lamaie, 2 lingurite de zeama de lamaie, 50 g unt, patrunjel verde, tocat,...
Ingrediente: o stiuca de circa 1,5 kg 1 ou 1 ceapa mare, tocata marunt 1 ceapa verde, tocata marunt 4-5 frunze de busuioc, tocate 1 morcov ras 2 linguri de...
Ingrediente: 500 g snitele de porc 150 g ciuperci champignon 1 ceapa 1 lingura faina 1 lingura unt 100 ml vin rosu 100 ml ulei 1 ou 2 linguri faina 2 linguri...
Ingrediente: Pentru friptura: 800 g carne de porc (pulpa sau ceafa) sare, piper, mix condimente pentru preparate la - gratar Pentru paste: 300 g spaghete...