Paste penne cu sos de mustar

Paste penne cu sos de mustar
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Paste cu pui si gorgonzola


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pastele se fierb in apa cu sare, se scurg si se clatesc cu apa rece. Mustarul se amesteca cu galbenusul de ou si uleiul turnat in fir subtire ca la maioneza. Dupa ce sosul s-a legat si a crescut se adauga sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.
  • Pastele se pun intr-un bol,peste ele se adauga : ardeii tocati cuburi , sunca de pui taiata feliute si sosul de mustar.
  • Se amesteca bine si se da la rece pana in momentul servirii.
  • O mancare ce poate fi servita la pranz ,cina dar si ca o gustare rapida.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

22/12/2016

La etapa 1 , nu cunva ai facut o maioneza ?

(0) (0) abuz
21/12/2016

De ce le zici "paste penne"? Daca erau macaroane nu le ziceai "paste macaroane"!

(0) (0) abuz
03/11/2012

Foarte buna:)

(0) (0) abuz



+