Se iau bucatile de piept de pui dezosat fara piele, se spala, se taie fasii subtiri si se pun intr-un bol iar peste se toarna sos worcestershire amestacandu-se bine ca toate bucatile de pui sa fie acoperite cu sos, apoi se lasa la rece aproximativ 20 de minute.
Intr-o tigaie se pune untul la topit si apoi se adauga fasiile de pui care se prajesc cateva minute pe fiecare parte. Intre timp se taie ardeiul cubulete. Cand s-a rumenit carnea, se scoate intr-o farfurie si se acopera.
In sosul ramas in tigaie dupa prajirea bucatilor de carne se pune ardeiul si se amesteca. Dupa cateva minute se toarna peste ardei sos-ul worcestershire ramas, o lingura de smantana, suc-ul de la jumatate de lamaie, verdeata tocata si o ceasca de apa, amestecandu-se incontinuu pentru a nu se prinde.
Dupa ce s-a calit ardeiul si sosul s-a omogenizat se opreste focul. Intr-o farfurie se pune garnitura (de preferat orez), se aseaza bucatile de carne si peste se toarna sosul de ardei se orneaza cu verdeata tocata si lamaie.