Ingrediente: 300 g parizer sau sunca de pui, 300 g cascaval ras, o cutie de ciuperci, 3 linguri de smantana, 3 linguri pline varf de faina, 3 oua, sare, piper,...
Daca va aflati in Franta, indiferent de regiune, indiferent unde doriti sa mancati, cel mai recomandat desert este Mousse au Chocolat. Il puteti gasi la cafeneaua din colt, dar si restaurante scumpe.
Ingrediente: 100 g unt rece 100 g faina alba 100 g ricotta rece, bine scursa in prealabil 1 praf de sare sos de rosii aromat cu ulei de masline, sare, oregano...
Ingrediente: Pentru blat: 4 oua 150 g. unt 150 g. faina 100 g. zahar pudra 100 g. cacao 1 pliculet de zahar vanilat 1 pliculet de praf de copt 50 g. nuca...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 170 g ciocolata neagra amaruie sau nu 113 g unt taiat in bucati 3 oua mari 3 galbenusuri mari 70 g zahar tos 40 g faina 1 lingurita si un sfert de...
Ingrediente: 200 g faina 80 g cacao 1 lingurita praf de copt 1 lingurita bicarbonat 1/2 lingurita sare 150 g zahar brun 240 ml lapte de soia 120 ml apa -60ml...
Ingrediente: 20 oua 200 g. zahar 2 pliculete zahar vanilat 400 ml. rom alb 4-5 linguri mari de lapte condensat, indulcit(din comert sau facut in casa) 100 g....
Ingrediente: 6 oua 250 g zahar 300 g faina 150 g unt la temperatura camerei 1 felie de ananas confiat 50 g cirese confiate 1 plic praf de copt, dar merge si...
Ingrediente: Blatul 250 g biscuiti 50 g unt topit Umplutura 4 pachete branza dulce(250 g) la temperatura camerei 1 cana zahar pudra 300 ml smantana 4 oua 1...
Ingrediente: ca ustensile: oala cu capac un castron mare pt a vantura orezul ibric covoras de bambus pentru a rula sushi folie de nylon cutit bine ascutit ca...
Ingrediente: 1punga mare piscoturi Savoiardi ( 800 gr) 1 cocktail fructe mare ( 800 gr) pentru crema: 1,5 l lapte 1 cutie amidon ( 200 gr) 3-4 linguri zahar...