Pizzette din foietaj ultra simplu

Aperitiv
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se pun primele 4 ingrediente in bolul robotului de bucatarie (acela cu lame care taie legumele) si se mizeaza pana aluatul se incheaga intr-o bila cat de cat compacta. Aluatul rezultat este lipicios insa nu va faceti griji: asa trebuie sa fie.
  • Se infoliaza aluatul si se turteste putin. Se da la frigider pt 3 ore.
  • Se infaineaza suprafata de lucru si se pune aluatul. Se presara si el cu faina si cu facaletul aplicam cateva lovituri bilutei ca sa o intindem putin apoi o intindem cu facaletul infainat intr-o foaie de 8 mm grosime (musai 8 mm).
  • Taiem cu un pahar cerculete pe care le ungem cu sosul de rosii si presaram cascaval. Nu puneti prea multa compozitie pt a nu se ?lasa? la copt si a nu mai creste frumos.
  • Dam la copt la 180 grade (cuptor preincins), pt 15-20 minute.
    Se servesc atat calde cat si reci insa mie personal mi-au placut mai mult reci.

Punctează această reţetă

L Lifestyle blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

De când le-am facut, nu mai am liniste in casa,copii si nepoti vor mereu pizette

am gătit această rețetă
abuz

bebe bebe

Foarte bune

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ricotta poate nu este la indemana tuturor.

abuz

anonymous

Frumos si arata bine

abuz

anonymous

Arata delicios

abuz

anonymous

Simpla, calorica si foarte buna

abuz

anonymous

Delicios!!! felicitari cu siguranta voi face si eu.

abuz

anonymous

Excelent

abuz

Mariana Iancu

Trebuie neaparat sa incerc, imi place reteta, nu mi se pare ceva prea complicat, iar rezultatul final ma atrage mult.

abuz

anonymous

SUPER BUNE

abuz
  • pagina 1 / 2