Bagel italian - simplu si rapid

Felul principal
20 porții
Foarte ușor
13 min

Un bagel usor de facut si foarte pufos! Astazi il servim in varianta italiana cu prosciutto crudo, rosii, mozzarela si pesto! O reteta fara gatire; singura asamblare a produselor va fi de ajuns pentru a va garanta o degustare savuroasa :-)


Ingrediente

20

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire3 min



Întrebări

Buna ziua. Spuneti-mi, va rog, ce inseamna BAGEL? E din aluat de paine? Sau ce?

Aceste painici isi au originea in comunitatile evreiesti din Polonia sec. al XVI-lea si foarte populare in acest moment in special in Statele Unite si Canada. Specific pentru Bagels este faptul ca se fierb 1-3 minute inainte de a se pune la cuptor.

Traditional painicile (chiflele) sunt rotunde sau inelate, pot fi simple aurii sau acoperite cu seminte de susan sau mac. Taiate in doua pot fi umplute cu crema de branza, gem, mezeluri, salate, peste afumat sau orice altceva va mai puteti gandi. https://www.petitchef.ro/retete/altele/painici-bagels-fid-1569165


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Oana, 28/09/2017

Unde gasim in Romania painici bagel?

(0) (0) abuz



+