Bagel italian - simplu si rapid
Un bagel usor de facut si foarte pufos! Astazi il servim in varianta italiana cu prosciutto crudo, rosii, mozzarela si pesto! O reteta fara gatire; singura asamblare a produselor va fi de ajuns pentru a va garanta o degustare savuroasa :-)
Ingrediente
Materiale
- toaster/prajitor de paine
Rețete inrudite
-
Bagel vegetarian
-
Piure de cartofi - simplu si rapid
-
Pastrav la cuptor simplu si rapid
-
Vita stroganoff - simplu si rapid
Preparare
Taiati bagelul in jumatate pe grosime si puneti-l in prajitor pentru putin timp
La baza feliei de bagel puneti pesto, apoi asezati feliile de mozzarella.
Puneti apoi o felie de prosciutto crudo, o felie de rosie si cateva frunze de rucola.
Puneti capacul de bagel si gata!
Întrebări
Buna ziua. Spuneti-mi, va rog, ce inseamna BAGEL? E din aluat de paine? Sau ce?
Aceste painici isi au originea in comunitatile evreiesti din Polonia sec. al XVI-lea si foarte populare in acest moment in special in Statele Unite si Canada. Specific pentru Bagels este faptul ca se fierb 1-3 minute inainte de a se pune la cuptor.
Traditional painicile (chiflele) sunt rotunde sau inelate, pot fi simple aurii sau acoperite cu seminte de susan sau mac. Taiate in doua pot fi umplute cu crema de branza, gem, mezeluri, salate, peste afumat sau orice altceva va mai puteti gandi. https://www.petitchef.ro/retete/altele/painici-bagels-fid-1569165