Cel mai simplu tort cu portocale

Desert
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

6

Preparare

  • Feliile de portocale se taie rondele, se prepara crema conform indicatiilor de pe ambalaj si se incepe pregatirea tortului.
  • Se ia un bol adanc si se incepe ornarea tortului, prin tapetarea bolului cu feliile de portocale. Se aseaza primul rand de piscoturi pe intreaga suprafata, se insiropreaza cu o parte din zeama de portocala stoarsa, se intinde crema si se pune primul rand de felii de portocale. Apoi din nou piscoturi, sirop, crema, felii de portocale.
  • Se continua cu asezarea straturilor pana se ajunge cu straturile la acelasi nivel cu marginile bolului. Se ia un platou / o farfurie cu diametrul mai mare decat al bolului si se fixeaza deasupra si se introduce la frigider pentru cel putin 15 minute.
  • Cand se scoate de la rece, cu platoul inca deasupra, se prinde bine bolul cu amandoua mainile si se intoarce, astfel incat tortul nostru cu portocale ramane pe platou asemeni unui urias bulgare portocaliu.
  • Se recomanda ca atare sau cu sampanie de fructe tinuta la rece.

Punctează această reţetă

BBubulina44

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Fantastic de bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Hmmm....super de bun

abuz

anonymous

Immmh

abuz

anonymous

1o stele

abuz

anonymous

Minunat

abuz