Feliile de portocale se taie rondele, se prepara crema conform indicatiilor de pe ambalaj si se incepe pregatirea tortului.
Se ia un bol adanc si se incepe ornarea tortului, prin tapetarea bolului cu feliile de portocale. Se aseaza primul rand de piscoturi pe intreaga suprafata, se insiropreaza cu o parte din zeama de portocala stoarsa, se intinde crema si se pune primul rand de felii de portocale. Apoi din nou piscoturi, sirop, crema, felii de portocale.
Se continua cu asezarea straturilor pana se ajunge cu straturile la acelasi nivel cu marginile bolului. Se ia un platou / o farfurie cu diametrul mai mare decat al bolului si se fixeaza deasupra si se introduce la frigider pentru cel putin 15 minute.
Cand se scoate de la rece, cu platoul inca deasupra, se prinde bine bolul cu amandoua mainile si se intoarce, astfel incat tortul nostru cu portocale ramane pe platou asemeni unui urias bulgare portocaliu.
Se recomanda ca atare sau cu sampanie de fructe tinuta la rece.
Comentarii:
Fantastic de bun
Hmmm....super de bun
Immmh
1o stele
Minunat