Ingrediente: 500 g morcov, 500 g țelină, 500 g ceapă de apă, 500 g gogonele, 500 g gogoșari, 500 g ardei kapia, 500 g ardei gras, 150 ml oțet, 150 ml apă, 1...
Ingrediente: 1 kg carne tocata amestec vita si porc 2 cepe 2 morcovi 1 l suc de rosii 6 linguri ulei 200 g bacon sare 1/2 pahar vin sec alb 1 litru apacateva...
Ingrediente: 6-8 buc costita de porc, 2 morcovi, 50 gr telina, 1 ardei gras galben, 1 ceapa mare, 2-3 catei usturoi, 2 rosii medii, 100 ml vin, foi de dafin,...
Ingrediente: o jumătate de piept de pui, de circa 300 – 400 g Pentru garnitură: 3 cartofi tăiaţi în cuburi mari, 2 morcovi tăiaţi rondele, o ţelină mică tăiată...
Ingrediente: 500 gr paste fusilli 500 gr carne tocata amestec (porc si vita) O radacina de telina rasa (aprox 100 gr) 2 morcovi dati pe razatoare 2 cepe verzi...
Ingrediente: 1 pulpa de miel (aprox 1 kg) 1 portocala curatata si impartita in felii 1 buchetel de frunze de oregano(sau oregano uscat) sare si piper 3 linguri...
Ingrediente: 1,2 kg carne tocata de vita sau amestec 1,5 kg rosii decojite in sos tomat 3 morcovi mari 2 cepe 2-3 bete de telina 150 g de bacon 150 ml vin alb...
Ingrediente: 3 bucati file de peste marinata: ½ lingurita ghimbir ras 3-4 lingurite zeama de lamaie ½ lingurita busuioc maruntit 1 lingurita boia de ardei...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1000 gr fasole alba fiarta 500 gr de suc de roșii sau roșii pasate la cutie, 10 ardei copti, curatati de cotoare si seminte, tocati, 1 ceapa,tocata...
Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 60 g costita impanata, fara soric, taiata bucati 1 pui (de aproximativ 1,5 kg) taiat in 8-12 bucati si fara piele 1...
Ingrediente: Pentru marinata : 1 lingura sos de peste 1 lingura sos de soia 1 lingura ulei de masline Putin piper proaspat macinat praf de curry Pentru...
Ingrediente: 2 morcovi taiati fasii subtiri pe lung 2 dovlecei taiati fasii pe lung (mai groase decat morcovii) un pumn de mazare un pumn de fasole verde (tot...