Petitchef

FILE DE MACROU CU BROCOLI SI SOS PICANT

Felul principal
4 porții
50 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

marinata:

crusta:

garnitura:

Sosul:

Preparare

  • Intr-un bol amestecam ingredientele de la marinata si ungem fileurile de peste cu ea. Acoperin cu folie si dam la rece 30min.
    Amestecam faina , pesmetul si malaiul si le presaram in mod egal pe fileuri .
  • Tapetam o tava cu hartie de copt, ungem cu ulei , asezam fileurile de peste pregatite , mai punem pe deasupra lor 1 lingura de ulei.
    Dam la cuptor , cu focul potrivit, pentru 30min.
  • Fierbem brocoli in apa sarata pentru 4-5 min. Scurgem si lasam deoparte.
    Punem untul (sau uleiul) intr-un vas, adaugam ciupercile si legumele, gatim 3-4 min , apoi punem si brocoli , mai lasam pe foc inca cateva minute. Potrivim de sare si piper.
  • Intr-o tigaie incingem uleiul , adaugam amidonul sau faina si stingem cu vinul. Lasam sa dea cateva clocote , cat sa se ingroase putin sosul. Dam deoparte si adaugam castraveti si mustarul, sare si piper. Omogenizam bine.
  • Servim o bucata de file cu o portie de brocoli si legume, stropite cu sos, decoram cu feliute de lamaie.


Poze

FILE DE MACROU CU BROCOLI SI SOS PICANT
FILE DE MACROU CU BROCOLI SI SOS PICANT - poza 2
FILE DE MACROU CU BROCOLI SI SOS PICANT - poza 3
FILE DE MACROU CU BROCOLI SI SOS PICANT - poza 4
FILE DE MACROU CU BROCOLI SI SOS PICANT - poza 5
FILE DE MACROU CU BROCOLI SI SOS PICANT - poza 6
FILE DE MACROU CU BROCOLI SI SOS PICANT - poza 7
FILE DE MACROU CU BROCOLI SI SOS PICANT - poza 8
FILE DE MACROU CU BROCOLI SI SOS PICANT - poza 9
FILE DE MACROU CU BROCOLI SI SOS PICANT - poza 10
FILE DE MACROU CU BROCOLI SI SOS PICANT - poza 11
FILE DE MACROU CU BROCOLI SI SOS PICANT - poza 12
FILE DE MACROU CU BROCOLI SI SOS PICANT - poza 13

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cateva cuvinte despre... Macrou Cateva cuvinte despre... Macrou

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează