File de macrou cu brocoli si sos picant

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 20 m

Ingrediente

4

marinata:

crusta:

garnitura:

Sosul:

Preparare

Preparare50 min
Gătire30 min
  • Intr-un bol amestecam ingredientele de la marinata si ungem fileurile de peste cu ea. Acoperin cu folie si dam la rece 30min.
    Amestecam faina , pesmetul si malaiul si le presaram in mod egal pe fileuri .
  • Tapetam o tava cu hartie de copt, ungem cu ulei , asezam fileurile de peste pregatite , mai punem pe deasupra lor 1 lingura de ulei.
    Dam la cuptor , cu focul potrivit, pentru 30min.
  • Fierbem brocoli in apa sarata pentru 4-5 min. Scurgem si lasam deoparte.
    Punem untul (sau uleiul) intr-un vas, adaugam ciupercile si legumele, gatim 3-4 min , apoi punem si brocoli , mai lasam pe foc inca cateva minute. Potrivim de sare si piper.
  • Intr-o tigaie incingem uleiul , adaugam amidonul sau faina si stingem cu vinul. Lasam sa dea cateva clocote , cat sa se ingroase putin sosul. Dam deoparte si adaugam castraveti si mustarul, sare si piper. Omogenizam bine.
  • Servim o bucata de file cu o portie de brocoli si legume, stropite cu sos, decoram cu feliute de lamaie.
MMona P

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: