Spalam carnea si asezam intr-o tava de friptura unsa cu o lg de ulei, saram , piperam foarte putin, adaugam boia de ardei si un varf de cutit de enibahar, taiem legumele si presaram deasupra la carne. Adaugam2-3 foi de dafin si un pahar de vin, acoperim cu staniol, facem cateva gauri cu scobitoarea si introducem la cuptorul incalzit, 30 min. Dupa acea scoatem folia si mai lasam cca 5-10 min pana ce se rumeneste carnea avand grija sa nu se arda legumele... Scoatem legumele intr-o tigaie, carnea o pastram sub staniol la odihnit, adaugam rosiile taiate marunt, putina sare daca este nevoie si lasam sub capac 7-8 min...turnati totul intr-un blender si mixati bine pana ce devine un sos sau dati prin sita daca vreti un sos mai fin, eu am folosit aceasta metoda. Puneti inapoi in tigaie cu boabe de piper si costita si mai lasati 2-3 min pe foc. Serviti alaturi de cartofi, orez sau chiar niste legume facute la abur! ENJOY!!!
"presaram deasupra la carne" nu e romaneste, poate ai vrut sa spui "deasupra carnii"? Am vazut eu ca te cam caci in limba romana in mai toate "retetele" tale!
FAC SI EU ACEASTA RETETA DAR PUTIN DIFERIT: pun intr-o cratita toate ingredientele fara boia si enibahar ,adaug o ceasca de apa si fierb sub capac pana e aproape gata apoi dau la cuptor cam 20 min sa se rumeneasca. este f buna si asa!
Comentarii:
F.buna apetisanta
Pare buna...o sa fac
Imi plac costitele in orice fel de mancare. NE LINGEM DEGETELE, CA INTOTDEAUNA!!!
"presaram deasupra la carne" nu e romaneste, poate ai vrut sa spui "deasupra carnii"? Am vazut eu ca te cam caci in limba romana in mai toate "retetele" tale!
Arata f bine si cred ca e si gustoasa. cit de curind o sa incerc
sa o fac.
Nemaipomenita..
FAC SI EU ACEASTA RETETA DAR PUTIN DIFERIT:
pun intr-o cratita toate ingredientele fara boia si enibahar ,adaug o ceasca de apa si fierb sub capac pana e aproape gata apoi dau la cuptor cam 20 min sa se rumeneasca.
este f buna si asa!