Costita afumata cu fasole boabe

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se curata fasolea, se spala si se pune la fiert intr-o cratita cu apa clocotita. Separat se pune la fiert intr-o alta cratita cam 1 l de apa.Dupa 5-10 minute se varsa apa din fasole si se adauga cea din cealalta cratita.
  • Se repeta acest procedeu cam de 3-4 ori (se schimba apa din fasole si se pune tot apa fierbinte).
    Se curata ceapa, se toaca marunt, si se pune intr-o cratita peste uleiul incins.
  • Se lasa cateva minute (2-3) se adauga bucatile de costita afumata si se lasa la inabusit pe foc mic.
    Intr-un litru de apa fierbinte, se dizolva cele 2 linguri de sos de rosii, o lingura de condimente, putin piper si, doar daca mai trebuie, sare.
  • Se scurge fasolea dupa ce a fiert si se toarna in cratita cu costita. Peste se adauga amestecul de mai sus.
  • Se acopera si se lasa la fiert pana scade. Cand e gata se presara putin patrunjel verde (optional).

Punctează această reţetă

irinaririnaIrinaririna

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Delicioasa si usor de gatit!

abuz

anonymous

Foarte buna,imi place

abuz

anonymous

Buna reteta

abuz

anonymous

Delicios daca e insotita de un 50 ml de tzuica :)

abuz

anonymous

Simpla si foarte buna

abuz

anonymous

Fasolea este frt buna

abuz