Costita afumata cu fasole boabe

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Crochete de fasole alba


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se curata fasolea, se spala si se pune la fiert intr-o cratita cu apa clocotita. Separat se pune la fiert intr-o alta cratita cam 1 l de apa.Dupa 5-10 minute se varsa apa din fasole si se adauga cea din cealalta cratita.
  • Se repeta acest procedeu cam de 3-4 ori (se schimba apa din fasole si se pune tot apa fierbinte).
    Se curata ceapa, se toaca marunt, si se pune intr-o cratita peste uleiul incins.
  • Se lasa cateva minute (2-3) se adauga bucatile de costita afumata si se lasa la inabusit pe foc mic.
    Intr-un litru de apa fierbinte, se dizolva cele 2 linguri de sos de rosii, o lingura de condimente, putin piper si, doar daca mai trebuie, sare.
  • Se scurge fasolea dupa ce a fiert si se toarna in cratita cu costita. Peste se adauga amestecul de mai sus.
  • Se acopera si se lasa la fiert pana scade. Cand e gata se presara putin patrunjel verde (optional).


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

09/01/2013

Foarte buna

(0) (0) abuz
04/12/2012

Delicioasa si usor de gatit!

(0) (0) abuz
14/11/2012

Foarte buna,imi place

(0) (0) abuz
08/09/2012

Buna reteta

(0) (0) abuz
28/04/2012

Delicios daca e insotita de un 50 ml de tzuica :)

(0) (0) abuz
21/04/2012

Simpla si foarte buna

(0) (0) abuz
02/02/2012

Fasolea este frt buna

(0) (0) abuz



+