Costita cu cartofi in sos alb

Costita cu cartofi in sos alb
Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

2

Sosul alb:

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Dupa decojire, cartofi se taie rondele egale, potrivit de groase. Se aseaja in oala si se pune apa peste ei cat sa-i acopere. se adauga sare si 2 foi de dafin. Se lasa la foc potrivit ca sa scada.
  • Cand sunt aproape gata, pregatim intr-o tigaie un sos alb, bechamel, din margarima, faina, lapte si smantana.
  • Condimentam cu sare, piper alb si nucsoara. Se tastoarna peste cartofi si se mai lasa putin. Daca cartofi au mai avut apa, aceasta se scurge, pentru a nu subtia prea tare sosul.
  • In paralel prajim si fasiile de costita. Intainte de prajire le oparesc putin in apa calda, ca sa nu se "stanga" la prajit. Un secret de bucatarie, dar care are efect.
    Serviti cu muraturi.

Punctează această reţetă

Sanda54Sanda54

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Simplu ,bun si rapid

abuz