Ingrediente: 4 oua 200 gr zahar 10 linguri de apa 1 lingurita praf de copt 150 gr faina 100 gr alune macinate Crema: 500 ml lapte 5 linguri gris de grau 200 gr...
Ingrediente: Blat: 200 g biscuiti digestivi; 50 g alune sarate; 100 g ciocolata; 50 g unt moale. Umplutura: 500 g crema de branza; 3 oua; 3 galbenusuri; 200 g...
Ingrediente: 200 g faina 100 g ciocolata amara (lapte) 1 plic praf de copt 140 g nuci (alune/migdale) 400 g dovleac copt 6 oua 150 g unt 240 g zahar brun 1...
Ingrediente: 4 oua 180 g de zahar 200 g de faina 125 g de unt topit 75 g de ciocolata neagra (taiata bucatele) 50 g de alune (sau nuci, usor sfaramate) 50 g de...
Ingrediente: Blat: 75 g. unt moale 120 g. zahar 1 priza sare 4 oua 150 g. faina 1 plic de praf de copt 4 linguri rom 1 lingura cacao 6 ciocolate mici cu rom...
Ingrediente: Blat: 9 oua 9 lg zahar 7 lg faina 2 lg cacao o esenta rom Stratul 1: 300 g zahar 5 mere 5 pere 1/2 gelatina esenta rom Crema : 400 ml frisca 3 lg...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 300 g biscuiti Petit Beurre, 100 g de alune macinate, 2 linguri de unt, un sirop dintr-un pahar de apa, 5 linguri de zahar si una de cacao plus...
Ingrediente: 200 g piscoturi , 5o g fulgi de porumb, 50 g alune, 130 g unt , 250 g ciocolata cu lapte, 1 l lapte praf. Crema: 500 g iaurt simplu, 150 g zahar...
Ingrediente: Foi: 3 oua o cana zahar o cana ulei o cana lapte un plic bicarbonat faina circa un kg Crema pentru umplutul foilor: 2 cani jumate de zahar 1,5 l...
Ingrediente: -6 OUA -200G ZAHAR TOS+16 LG ZAHAR TOS -3 LG FAINA -300G CIOCOLATA ALBA -200G NUCA TAIATA SI PRAJITA -200G ALUNE -100G UNT -100G CIOCOLATA NEAGRA
Ingrediente: Pentru blat: 60 g faina 50 g zahar 10 g cacao amara 3 oua 1 plic zahar vanilat Pentru mousse-ul de praline: 60 g ciocolata amaruie 60 g ciocolata...
Ingrediente: Cantitati blat; 5 oua mari, un praf de sare, 150 g zahar, un plic zahar vanilat, O lingura rasa de faina, o lingurita rasa de praf de copt, 1/2...