Ciocolata rupta bucatele se pune impreuna cu jumatate din frisca pe baie de abur ,se amesteca pana se topeste ,apoi vine pus untul si la urma restul de frisca si vanilia.
Se amesteca compozitia pana se omogenizeaza bine.Biscuitii se faramiteaza , strans cu mana si se amesteca cu alunele. Peste biscuiti se pune compozitia cu ciocolata si se amesteca .
Se poate pune in orice tavita care are pereti mai inalti, pus in tava de chec ; pus folie in tavita si foaie de napolitana , turnat compozitia si deasupra pus iar napolitana. Se lasa la rece pana se intareste ,nu dureaza mult in maxim o ora se poate scoate din tavita si se poate taia.
Comentarii (17):
Excel
Un desert care se prepara rapid si care place multora. Buna reteta!
Super de buna.
O sai incerc si eu e destul de usoara reteta.....
Super
Super
Foarte buna
O sa fac si eu , dar cu nuci, delicioasa
Usor de facut, ingrediente putine.
Reteta se pare ca este super deliciosa ,dar nu stiu ce folie pun in tava ;de aluminiu sau alimentara