Ingrediente: 6 cartofi medii spalati bine de tot si taiati in cubulete sau pe lungime 4 morcovi spalati, curarati si taiati in cubulete 1 lingurita rozmarin 1...
Ingrediente: carne de pui 1 kg cartofi 2 cepe 1 morcov un ardei gras suc de rosii (bulion, pasta de tomate) boia de ardei dulce foi de dafin sare, piper
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Cu totii stim motivele sau cel putin unele dintre ele, pentru care ar trebui sa includem morcovii pe lista legumelor cu multiple beneficii pentru sanatate, insa noi ne-am gandit sa va impartasim si cateva curiozitati sau lucruri amuzante despre aceste radacinoase.
Ingrediente: cca un kg carne de vita (pulpa) frunze de salvie 2 ramurele de rozmarin 1/2 pahar de vin alb - 2 morcovi o ceapa 2 tulpini de telina 2 catei de...
Ingrediente: 1 kg carne de porc 700 g cartofi 400 g morcovi 3cepe 300 g mazare verde 250 g branza de vaci 4-5 felii de sunca sau kaizer 1 ardei 2-3 linguri de...
Ingrediente: 2 morcovi taiati fasii subtiri pe lung 2 dovlecei taiati fasii pe lung (mai groase decat morcovii) un pumn de mazare un pumn de fasole verde (tot...
Ingrediente: 3 cartofi 2 morcovi 1 dovlecel o ceapa o vanata 1 ardei gras o cutie de rosii in bulion o ceasca de orez o caserola de ceafa de porc 2 catei de...
Ingrediente: 1 kg cartofi 2-3 morcovi mari 2 radacini de pastarnac 5 epe mijlocii 1 lg (lingurita ) de cimbru 1 lg de salvie sare,pipe ulei 3 Lg (linguri) otet...