Pulpele superioare le-am dezosat iar cele inferioare le-am crestat bine pana a ajuns la os. A preparat o marinata din sos de soya si codimente .
A pus sosul de marinata intr-o punga si apoi am pus carnea a legat la gura incercand sa scot tot aerul din punga. Apoi a scuturat un pic punga si a lasat la macerat vreo 2 zile.
Tineti cont ca am avut o curca de tara care are carnea mai vanjoasa. A folosit o punga pentru cuptor in care a pus un strop ulei de masline, carnea cateva bucati de morcov si cateva buchetele de brocoli.
A legat punga la gura si a dat la cuptor pt 30-45 minute. Intr timp Cartofii i-a curatat si taiat cubulete, i-a fiert un pic cam 15 minute de cand incepe apa sa fiarba.
Apoi a luat un vas termorezistent l-a uns cu unt, am pus cartofii si apoi deasupra cascavl ras.
A dat la cuptor pentru 10 minute.Cand carnea e aproape gata se rupe punga si se mai lasa 5-10 minute sa se rumeneasca.Se servesc calde cu o salata de primavara.
Comentarii:
Ok