Curcan la cuptor

Curcan la cuptor
Felul principal
6 porții
Ușor
2 h 15 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire2 ore
  • Curcanul se curata, se spala, se freaca cu sare si boia, se condimenteaza cu piper.

    Curcanul se aranjeaza pe o tava, se unge cu ulei, se toarna vinul si apa si se acopera tava cu folie de aluminiu.
    Se tine o ora cu folie dupa care se scoate, se mai unge cu sosul din tava.
    Curcanul se tine la cuptor atatea ore, cate kg are.
    Daca are 2 kg, il tineti 2 ore la cuptor.
    Se scoate din 15 in 15 min si se unge cu sosul din tava.
    La sfarsit se toarna paharelul cu coniac si se mai lasa 5 minute.
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

dana

O sa incerc reteta pare apetisanta

abuz

anonymous

Reteta suna bine!

abuz

anonymous

Curcanul va fi nai fraged daca il tinem in bait 1-2 ore inainte de a-l introduce la cuptor

abuz

anonymous

La fel cu coniacul nu ma impac

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

De kkt...

abuz

anonymous

ARATA BINE.... DA CU CONIACU NU PREA SUNT DEACORT

abuz

anonymous

Gustos

abuz

anonymous

Bunicel

abuz

anonymous

Fffffff. bun

abuz
  • pagina 1 / 2