Curcan la cuptor

Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire2 ore
- Curcanul se curata, se spala, se freaca cu sare si boia, se condimenteaza cu piper.
Curcanul se aranjeaza pe o tava, se unge cu ulei, se toarna vinul si apa si se acopera tava cu folie de aluminiu.
Se tine o ora cu folie dupa care se scoate, se mai unge cu sosul din tava.
Curcanul se tine la cuptor atatea ore, cate kg are.
Daca are 2 kg, il tineti 2 ore la cuptor.
Se scoate din 15 in 15 min si se unge cu sosul din tava.
La sfarsit se toarna paharelul cu coniac si se mai lasa 5 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
dana
O sa incerc reteta pare apetisanta
anonymous
Reteta suna bine!
anonymous
Curcanul va fi nai fraged daca il tinem in bait 1-2 ore inainte de a-l introduce la cuptor
anonymous
La fel cu coniacul nu ma impac
anonymous
Delicios
anonymous
De kkt...
anonymous
ARATA BINE.... DA CU CONIACU NU PREA SUNT DEACORT
anonymous
Gustos
anonymous
Bunicel
anonymous
Fffffff. bun