Ingrediente: 600 g carne de vita Sos Tabasco Piper alb Sos Worcestershire 1 ceapa mare 4 oua 4 lingurite de capere fara zeama 6 fire de patrunjel verde sare
Ingrediente: 1 ceapa, tocata marunt 30 g unt 500 ml supa clara de vita 500 ml zeama in care a fiert sparanghelul 300 g orez cu bob mare rotund 150 ml vin alb...
Ingrediente: 1 ceapa, tocata marunt 30 g unt (sau 3 linguri ulei de masline) 1 l supa clara de vita (facuta in casa, nu din cub!) maduva de la oasele de vita...
Ingrediente: carne de vita 1 morcov mare 3 cepe mari 3 linguri cu otet, 5 catei de usturoi ulei de masline 1 ceasca cu suc de rosii sare piper negru macinat...
Ingrediente: 500 g carne de vita pentru gulas 3 ardei (verde,rosu,galben) 500 g rosii din conserva 1 ceapa mare 3 linguri ulei de floarea-soarelui 2 frunze de...
Ingrediente: 400 gr carne de vita tocata 4 rosii mari 4 lingurite pasta de rosii 1 ardei verde mare 1 ceapa 4 catei de usturoi 400 gr tagliatele patrunjel,...
Ingrediente: 800 g pulpa porc sare piper rozmarin salvie boabe de mustar 100 ml ulei zeama de la jumatate de lamaie pentru garnitura 400 g orez o ceasca de vin...
Ingrediente: 400 g carne tocata de vita 3 catei usturoi zdrobiti O lingura zahar pudra O lingura ierburi uscate mix Italian 690 ml borcan passata cu ceapa si...
Ingrediente: 500 g creier vita, ½ morcov, zeama de la 1 lamaie, 75 ml ulei masline, marar, patrunjel, 100 ml apa minerala, 1 lingurita otet, foi de dafin.
Ingrediente: 1 kg de burta 2 litri supa de vita un morcov patrunjel, leustean o ceapa intreaga, 2 galbenusuri 5 lg smantana 100 ml zeama de varza 3 catei de...
Ingrediente: 40 g unt, 1 ceapa, 2 tije telina, 450 g carne vita tocata si condimentata, 150 g pesmet, 1 lingurita seminte fenicul, 200 g smochine uscate...
Ingrediente: Pt 4 persoane: 400 g filet de vita 1 lamaie sare,piper, patrunjel,ulei de masline,usturoi capere si seminte de pin felii de portocala sau lamaie
La prepararea sarmalutelor cu foi de vita de vie, am folosit frunze de la congelator . Daca aveti frunze proaspete, nu uitati sa le opariti in apa clocotita.
Timp de preparare: 2 h 20 minute
Ingrediente: 600 g carne tocata de pasare, 1 ou, 1 ceapa
Scroll down for English Recipe I missed a meal with a thick and flavored sauce, which is done slowly in the oven. I remembered the Beef Bourguignon and I decided this time to braise the beef in the wine, but to be bold and use a little fruity
Asta e un fel de mancare la care tot ce tre' sa faci e sa asamblezi cateva chestii si e suficient ca sa obtii un micut wow-effect. Conteaza doar sa ai ingrediente bune. Salata verde, amestecata cu cateva seminte de dovleac, cateva fire de sfecla rosie,
Se aleg frunzele de dimensiuni potrivite ,in special dinacelea tinere, se spala si se zvanta .Se grupeaza in 10-15 frunze se sareaza ( sare mare) dupa fiecare si se strange sul ,se asaza in borcan si se continua pana ce acesta este plin ( indesat bine