Petitchef

Retete cu carne de vita - pagina 16

386 rețete
Rețetă Sarmale cu cascaval, fara orez

Sarmale cu cascaval, fara orez

(3 voturi), (4)
Altele Ușor 45 min 2 h 40 m
Ingrediente: 500g carne tocata amestec porc si vita(in cantitati egale) 250g cascaval ras 100ml ulei 5 rosii,bulion frunze de varza acra morcov,2 cepe 2-3 oua...
Rețetă Biftec tartar

Biftec tartar

(3 voturi), (4)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 600 g carne de vita Sos Tabasco Piper alb Sos Worcestershire 1 ceapa mare 4 oua 4 lingurite de capere fara zeama 6 fire de patrunjel verde sare
Rețetă Risotto cu sparanghel (asparagus risotto)

Risotto cu sparanghel (asparagus risotto)

(3 voturi), (8)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1 ceapa, tocata marunt 30 g unt 500 ml supa clara de vita 500 ml zeama in care a fiert sparanghelul 300 g orez cu bob mare rotund 150 ml vin alb...
Rețetă Risotto galben (cu sofran)

Risotto galben (cu sofran)

(2 voturi), (3)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 1 ceapa, tocata marunt 30 g unt (sau 3 linguri ulei de masline) 1 l supa clara de vita (facuta in casa, nu din cub!) maduva de la oasele de vita...
Rețetă Stufat de vitel

Stufat de vitel

(1 vot), (1)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: carne de vita 1 morcov mare 3 cepe mari 3 linguri cu otet, 5 catei de usturoi ulei de masline 1 ceasca cu suc de rosii sare piper negru macinat...
Rețetă Gulas cu legume

Gulas cu legume

(1 vot), (2)
Felul principal Foarte ușor 42 min 30 min
Ingrediente: 500 g carne de vita pentru gulas 3 ardei (verde,rosu,galben) 500 g rosii din conserva 1 ceapa mare 3 linguri ulei de floarea-soarelui 2 frunze de...
Rețetă Parjoale cu sos de rosii

Parjoale cu sos de rosii

(13 voturi), (3) , (10)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: carne(de vita,de porc,de vanat,de gaina,nu conteaza) morcov cartofi piine doua felii marar verde o legatura sare,piper dupa gust ceapa usturoi oua
Rețetă Musaca de dovlecei si carne - jurnalul de bucatarie

Musaca de dovlecei si carne - jurnalul de bucatarie

(10 voturi), (1) , (7)
Antreuri Foarte ușor 45 min 30 min
Ingrediente: 3 vinete 2 dovlecei 700 g Carne de porc tocata 2 cepe 1 ou 200 ml Smantana 4 rosii O lingura de faina Sare si piper Patrunjel Ulei de...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Tagliatele cu sos rosu

Tagliatele cu sos rosu

(8 voturi), (5)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 400 gr carne de vita tocata 4 rosii mari 4 lingurite pasta de rosii 1 ardei verde mare 1 ceapa 4 catei de usturoi 400 gr tagliatele patrunjel,...
Rețetă Pulpa de porc cu orez si sos de usturoi

Pulpa de porc cu orez si sos de usturoi

(6 voturi), (16)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 800 g pulpa porc sare piper rozmarin salvie boabe de mustar 100 ml ulei zeama de la jumatate de lamaie pentru garnitura 400 g orez o ceasca de vin...
Rețetă Penne bolognese la cuptor

Penne bolognese la cuptor

(4 voturi), (1) , (4)
Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 400 g carne tocata de vita 3 catei usturoi zdrobiti O lingura zahar pudra O lingura ierburi uscate mix Italian 690 ml borcan passata cu ceapa si...
Rețetă Chiftelute in sos de vin

Chiftelute in sos de vin

(2 voturi), (2)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 400 g carne de vita tocata 1/2 L vin rosu 1 ou 1 ceapa 100 ml ulei 2 linguri faina sare,piper
Rețetă Creier cu lamaie

Creier cu lamaie

(1 vot), (1)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 500 g creier vita, ½ morcov, zeama de la 1 lamaie, 75 ml ulei masline, marar, patrunjel, 100 ml apa minerala, 1 lingurita otet, foi de dafin.
Rețetă Ciorba de burta

Ciorba de burta

(3 voturi), (1) , (6)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 1 kg de burta 2 litri supa de vita un morcov patrunjel, leustean o ceapa intreaga, 2 galbenusuri 5 lg smantana 100 ml zeama de varza 3 catei de...
Rețetă Supa de usturoi copt

Supa de usturoi copt

(1 vot), (1)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 4 capatani usturoi, 5 cepe medii, 3 linguri ulei masline, 1 litru supa vita, 2 lingurite cimbrisor uscat, 1 lingurita sare, 120 g Emmentaler.
Rețetă Penne cu sos ragu

Penne cu sos ragu

(1 vot), (1) , (2)
Felul principal Foarte ușor 15 min 25 min
Ingrediente: 400 g penne, 600 carne vita, 1 ceapa mare, 2 catei usturoi, 1 morcov, 1 ardei gras, 50 ml ulei masline, 2 linguri pasta tomate, 1 lingurita...
Rețetă Supa de ciuperci, orz si linte

Supa de ciuperci, orz si linte

Felul principal Foarte ușor 10 min 20 min
Ingrediente: 3 linguri ulei masline, 2 cepe, 3 morcovi, 3 tije telina, 600 g ciuperci, 5 cani supa vita, 3 cani apa, 3 rosii, ½ cana orz perlat, ½ cana linte...
Rețetă Umplutura pentru curcan cu smochine si castane

Umplutura pentru curcan cu smochine si castane

Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 40 g unt, 1 ceapa, 2 tije telina, 450 g carne vita tocata si condimentata, 150 g pesmet, 1 lingurita seminte fenicul, 200 g smochine uscate...
Rețetă Tartar de carne

Tartar de carne

Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: Pt 4 persoane: 400 g filet de vita 1 lamaie sare,piper, patrunjel,ulei de masline,usturoi capere si seminte de pin felii de portocala sau lamaie
Rețetă Galusti de paine cu sos de ciuperci

Galusti de paine cu sos de ciuperci

Felul principal Foarte ușor 20 min 15 min
Ingrediente: o franzela veche de o zi 200-300 ml lapte cald 2 cepe 3 linguri unt 2 oua patrunjel sare, piper 250 ml supa de vita, 200 ml smantana
Rețetă Sarmale din carne de pui in foi de vita-de-vie

Sarmale din carne de pui in foi de vita-de-vie

(17 voturi), (1)
La prepararea sarmalutelor cu foi de vita de vie, am folosit frunze de la congelator . Daca aveti frunze proaspete, nu uitati sa le opariti in apa clocotita. Timp de preparare: 2 h 20 minute Ingrediente: 600 g carne tocata de pasare, 1 ou, 1 ceapa
Rețetă Pulpa de vita brezata in vin rosu cu coaja de portocala si rozmarin (Beef steak brased in red wine with orange grating and rosmary)

Pulpa de vita brezata in vin rosu cu coaja de portocala si rozmarin (Beef steak brased in red wine with orange grating and rosmary)

(7 voturi), (1) , (9)
Scroll down for English Recipe I missed a meal with a thick and flavored sauce, which is done slowly in the oven. I remembered the Beef Bourguignon and I decided this time to braise the beef in the wine, but to be bold and use a little fruity
Rețetă Carpaccio de vita cu salata si rodie

Carpaccio de vita cu salata si rodie

(2 voturi), (1)
Asta e un fel de mancare la care tot ce tre' sa faci e sa asamblezi cateva chestii si e suficient ca sa obtii un micut wow-effect. Conteaza doar sa ai ingrediente bune. Salata verde, amestecata cu cateva seminte de dovleac, cateva fire de sfecla rosie,
Rețetă conservarea frunzelor de vita

Conservarea frunzelor de vita

(2 voturi), (2)
Se aleg frunzele de dimensiuni potrivite ,in special dinacelea tinere, se spala si se zvanta .Se grupeaza in 10-15 frunze se sareaza ( sare mare) dupa fiecare si se strange sul ,se asaza in borcan si se continua pana ce acesta este plin ( indesat bine



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează