Ciorba de burta

Ciorba de burta
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Flan de legume: trucul perfect pentru a-i face pe copii să-l mănânce


Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se fierbe burta. Se toaca fideluta.
  • Ceapa si morcovul se dinstuie, adaugam supa de vita si burta,sare, piper, o lasam sa fiarba 10 minute, apoi adaugam zeama de varza si gogosarul murat taiat fideluta, mai fierbe 5 minute si dregem ciorba cu galbenusurile batute cu smantana si usturoiul ras. Adaugam verdeata.
  • O servim cu hrean sau cu ardei iute, dupa preferinta.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

20/02/2013

Zeama de varza la ciorba de burta? Pe cand o faci si cu bors?

(0) (0) abuz



+