Penne cu sos ragu
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Penne gratinate
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Pastele se fierb in apa cu sare. Intr-o tigaie se calesc in ulei de masline ceapa si usturoiul tocate impreuna cu morcovul ras si ardeiul taiat marunt.
- Se adauga carnea de vita tocata si se calesc impreuna. Se adauga condimentele si 150 ml apa si se lasa sa fiarba pana sunt gata.
- Se adauga pasta de tomate, se amesteca bine si se stinge focul. Intr-o tava unsa se asaza un strat de paste, un strat de carne si iar un strat de paste.
- Intr-o tigaie se topeste untul si se rumeneste faina apoi se adauga laptele cald si jumatate din cascavalul ras.
- Se da intr-un clocot si se pune peste ultimul strat de paste. Se presara restul de cascaval ras si se da la cuptor 30 minute.
- Lasagna de legumeLasagna cu dovleceiCannelloni cu vita si mielPlacinta cu carne de caprioaraGhiveci cu carne de vitelLasagna de puiPui cu vinetePaste cu pui si masline.
- Lasagna cu ratatouilleOsso buccoPaste cu puiDovlecei cu carne de vitaVarza calita cu vitaCotlet de vita cu fenicul si lamaieConopida cu pui.
Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: