Penne cu sos ragu

Penne cu sos ragu
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Penne gratinate


Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Pastele se fierb in apa cu sare. Intr-o tigaie se calesc in ulei de masline ceapa si usturoiul tocate impreuna cu morcovul ras si ardeiul taiat marunt.
  • Se adauga carnea de vita tocata si se calesc impreuna. Se adauga condimentele si 150 ml apa si se lasa sa fiarba pana sunt gata.
  • Se adauga pasta de tomate, se amesteca bine si se stinge focul. Intr-o tava unsa se asaza un strat de paste, un strat de carne si iar un strat de paste.
  • Intr-o tigaie se topeste untul si se rumeneste faina apoi se adauga laptele cald si jumatate din cascavalul ras.
  • Se da intr-un clocot si se pune peste ultimul strat de paste. Se presara restul de cascaval ras si se da la cuptor 30 minute.
  • Lasagna de legumeLasagna cu dovleceiCannelloni cu vita si mielPlacinta cu carne de caprioaraGhiveci cu carne de vitelLasagna de puiPui cu vinetePaste cu pui si masline.
  • Lasagna cu ratatouilleOsso buccoPaste cu puiDovlecei cu carne de vitaVarza calita cu vitaCotlet de vita cu fenicul si lamaieConopida cu pui.


A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

28/11/2013

Am facut din preparatele voastre si sunt foarte bune.

(0) (0) abuz



+