Pastele se fierb in apa cu sare. Intr-o tigaie se calesc in ulei de masline ceapa si usturoiul tocate impreuna cu morcovul ras si ardeiul taiat marunt.
Se adauga carnea de vita tocata si se calesc impreuna. Se adauga condimentele si 150 ml apa si se lasa sa fiarba pana sunt gata.
Se adauga pasta de tomate, se amesteca bine si se stinge focul. Intr-o tava unsa se asaza un strat de paste, un strat de carne si iar un strat de paste.
Intr-o tigaie se topeste untul si se rumeneste faina apoi se adauga laptele cald si jumatate din cascavalul ras.
Se da intr-un clocot si se pune peste ultimul strat de paste. Se presara restul de cascaval ras si se da la cuptor 30 minute.
Lasagna de legumeLasagna cu dovleceiCannelloni cu vita si mielPlacinta cu carne de caprioaraGhiveci cu carne de vitelLasagna de puiPui cu vinetePaste cu pui si masline.
Lasagna cu ratatouilleOsso buccoPaste cu puiDovlecei cu carne de vitaVarza calita cu vitaCotlet de vita cu fenicul si lamaieConopida cu pui.
Comentarii:
Am facut din preparatele voastre si sunt foarte bune.