Ingrediente: doua kilograme de crap un morcov mare o radacina de patrunjel un pastarnac o felie de telina o ceapa mare 100 ml ulei trei-patru rosii leustean...
Ingrediente: 500-600 g carne de vita 2 cepe mijlocii 3 morcovi 1 pastarnac 100 g telina ulei patrunjel verde Pentru galuste: 2 oua 9-10 linguri de gris 2...
Ingrediente: 400 g oase porc 600 g carne de porc 400 g rosii decojite 3 - 4 cartofi 1 pastarnac o bucata de telina 1 ceapa 1 ardei 1 litru bors sare patrunjel,...
Ingrediente: 200 g sunca de casa 1 lingura de ulei 500 g varza proaspata 2 morcovi 1 patrunjel 1 pastarnac 1 telina ½ gogosar rosu 1 ceapa Putin praz: 1 foaie...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 3 gaturi de curcan 1\4 spate de curcan 2 morocvi 1 ardei rosu o ceapa medie 1 radacina patrunjel 1 telina mica 2 cartofi 2 cesti orez sare, piper...
Ingrediente: la 2-3 L de apa adaugam dupa gust ceapa , telina radacina, pastarnac/patrunjel radacina, 10 ciuperci de marime potrivita cartofi (vreo 4 taiati...
Ingrediente: 4 chicons (andive), 2 cepe, partea alba de la un praz mare, 2 cartofi mari, 100 g frisca lichida, marar sau patrunjel, 2-3 catei de usturoi, o...
Ingrediente: pentru galuste : 6 oua, 100 g faina, 100 g gris, 100 g unt la temperatura camerei, 100 g parmezan, sare, piper, ½ varf de cutit de bicarbonat,...
Ingrediente: 300 g porumb congelat sau la conserva 200 g conopida congelata 100 g baby morcov 70 g telina 30 g radacina patrunjel 8 buc catei de usturoi o...