Sosul cu smantana este un preparat de baza in bucatarie si poate acompania diverse fripturi, cum ar fi cele de pui sau curcan sau se poate folosi pentru retetele de paste.
Ingrediente: 500 g paste scurte (penne) 1 cățel mare de usturoi 175-200 ml smântână 250 g roșii cherry 200 g brânză gorgonzola piper busuioc oregano ulei
Ingrediente: 250 g paste scurte jumatate piept de pui un fir ceapa verde 150 g ciuperci 200 ml smantana de gatit 1 lingura piure de rosii sare, piper ulei de...
Ingrediente: 250 g paste 1 ceapa 3-4 catei usturoi 2-3 vinete 150 g smantana 130 g cascaval ras 1 ou,patrunjel verde 200 g sos de rosii cu busuioc sare si piper
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: spaghete 1/2 piept de pui o mana de mazare 1 morcov 1/2 dovlecel sare,piper busuioc,oregano cascaval Sos 100 gr smantana 2 catei de usturoi...
Ingrediente: catel de usturoi busuioc conserva de rosii, o lingurita de zahar, una de otet balsamic, sare si piper. 2 catei de usturoi 300 g spanac nucsoara,...
Ingrediente: 100-150 g sunca de praga 3 oua mici sau 2 mari 4 linguri smantana 4 linguri de cascaval/parmezan ras 1-2 lingurite de busuioc 150 g tagliateli
Ingrediente: 1 piept de pui; 10-15 ciuperci proaspete; 200 gr. spaghete; 2 catei de usturoi; 300 gr. smantana; parmezan; ulei de masline, sare, piper,...
Ingrediente: 160 g paste 250 g rosii in suc propriu 2 catei de usturoi busuioc proaspat, dar in lipsa se poate inlocui cu cel uscat ulei de masline parmezan 1...